Ekrem Jevrić
Promo
Ekrem Jevrić
Ekrem Jevrić, Foto: Promo

Produkcija je igrala na sigurno, pa ćemo u novoj sezoni gledati i neke od starih učesnika.

Pobednik prethodne sezone Nenad Marinković Gastoz šokirao je publiku kada je otkrio da je raskinuo vezu s Goranom Babić.

– Rekao sam Gorani da napravimo pauzu. Ako bude želela da me čeka, nek me čeka. U rijalitiju ću raditi sve ono što inače radim u životu - poručio je Gastoz.

Pored Nenada, u luksuznu vilu večeras su ušli i Marko Perović, Jovana Tomić Matora, Saška Karan i najzapaženija takmičarka prethodne sezone - Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija.

Gastoz
Gastoz, Foto: Promo


Tu su i bivši Maldivljani Miljana Kulić i Miki Đuričić, koji je ušao uz zvuke pesme Ivana Gavrilovića “200 na sat”.

Đuričić se odmah ponudio Matoroj da spavaju zajedno.

Zorica Dukić
Zorica Dukić, Foto: Promo


- Molim te, želeo bih da spavamo zajedno. Ti si sjajna i mislim da ćemo se odlično družiti - rekao joj je Miki. Istina je, međutim, sasvim drugačija. Naime, Miki ima devojku, koja je Matorina drugarica i na koju Đuričićeva draga nije ljubomorna.

Proverenoj ekipi pridružili su se još neki skandal majstori koji su se oprobali ranije u sličnom tv formatu. Za 100.000 evra boriće se Vesna Rivas, Uroš Ćertić i Neven Ciganović.

Neven Ciganović
Neven Ciganović, Foto: Promo

Iako su svi mislili da je iznenađenje večeri Ekrem Jevrić, koji je dočekan velikim aplauzom, produkcija je za sam kraj sačuvala - Eru Ojdanića i Miru Škorić i Branislava Radonjića Brendona!

U vilu su večeras ušle i pevačice Slađana Petrušić, Dušica Grabović, Ivana Elektra i Marija Ana Smiljanić, zatim bivša miss Hrvatske Aleksandra Grdić, maneken Nikola Pavlović koji se proslavio ulogom u Cecinom spotu i Zorica Dukić, pobednica prve sezone “Parova”.

Voditeljka Bojana Ristivojević najavila je da za nekoliko dana ulazi Jelena Golubović, te ne sumnjamo da pravi šou tek sledi!

Komentari (3)

Gavran

31.08.2015 08:20

Gadsmrad sada neka spava sa Mirom Skoric posto ona obozava narkomane,alkoholicare i gejeve.

nn

31.08.2015 12:35

@Gavran - Sto si kivan? Kresnuo ti devojku Gaz?

...Sram vas bilo!

31.08.2015 19:42

Kreće opšte srozavanje ličnosti (ako je uopšte i imaju) neviđeno blamiranje, lupetanja svakojakih gluposti, jednom rečju dno dna, a pritom dobijaju debele honorare, ZAŠTO!!!!!??????. i zato OPOREZOVATI OVE NAKARADNE ŠOUE i u njima nakaradne izopačene face 100%