Luna Đogani
Youtube printscreen
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Modna blogerka i učesnica rijalitija "Zadruga" je u srodstvu sa Indi i Editom Aradinović, a danas je pričala sa cimerima o pevačicama.

Đoganijeva je ćaskala sa svojim cimerima, a Nemanja Đerić Đekson se setio Indi za koju je rekao da je kraljica i boginja.

- Luda je kao struja, nema dlake na jeziku - složio se Bora Santana.  Svoje mišljenje o Indi dala je i Luna koja ovu pevačicu poznaje jako dobro s obzirom na to da su sestre. Đoganijeva se prisetila jedne situacije sa njom koja joj je ostala u lepom sećanju.

- Zove ona mene jedan dan, išla u neku emisiju "Alo bre, sestro, je l' si ti neka blogerka ili nisi? Nađi mi šta ću da obučem, imam emisiju a nemam šta da obučem, jadnica" - rekla je Luna a onda je rekla šta misli o Editi.

Edita Aradinović

Masanori Jošida/Alo!

Edita Aradinović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- To ni meni nije jasno, mi smo bile u svađi nekoj bezveze zbog nekog dečka, glupa neka priča. Rešile smo sve to. Došla je ovde na žurku podržala mene i Slobu, a onda me ispljuvala kod Kristine. Je l' moguće to, šta je sa njom? Ne može ona to da izmisli, mora da joj je neko rekao. Njena mama i moj tata su brat i sestra, ili mu je ona tetka, ne znam tačno, ali su blizak rod - rekla je Đoganijeva. Šta je još rekla, pogledajte u nastavku:

 

 

Komentari (7)

Cecilija

01.06.2018 22:29

Ova metla ako ostane jos malo, opljuvace sve koje zna i koje ne zna, tj. pokazace sta stvarno misli o svima........ jadnica !

NADA

02.06.2018 09:09

@Cecilija - LUNA JE ISUVIŠE ISKRENA DA TO PRELAZI GRANICU NAIVNOSTI. LUNA KAŽE SVE ŠTO MISLI, ZBOG TOGA STALNO STRADA, TO JOJ JE ZAMERIO SLOBA, DA ĆUTI I MISLI ŠTA KAŽE.

LELA

01.06.2018 23:09

Opet neki decko razlog za svadju...dokle vise??? Jel ovu Lunu mozemo po necemu drugom da upamtimo, osim po otimanju tudjih muskaraca...pokusaja...

carica

02.06.2018 09:46

@LELA - hocete da kazete da je luna jedina devojka zena bila sa ozenjenim dajte molim vas valjda vidite sa kakvom je zenom bio kija krlja dno dna

max

01.06.2018 23:42

Da, da, to je ta beskrajna glupost, zavist i kompleks Lune Djogaj!

lola

02.06.2018 02:42

Koliko dno moras da budes da muvas sestrinog decka?

ззз

02.06.2018 10:11

Па она не зна ни, да ли јој је Едита тетка, или сестра од тетке? Чудна нека родбина.