Anabela Atijas
E-stock/Kobra
Anabela Atijas

E-stock/Kobra

Anabela Atijas, Foto: E-stock/Kobra

Iako se danas kaje što joj je dozvolila da uđe u rijaliti program "Zadruga", pevačica smatra da je ovo velika škola za celu porodicu. Ekipa "Alo!" srela je Anabelu na njenom nastupu u Beogradu, na popularnom prestoničkom splavu, gde je nastupala sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem.

- Mnogo sam se radovala nastupu u Beogradu. Drago mi je što ljudi i dalje imaju potrebu da vide Gagija i mene zajedno na bini u originalnom sastavu - rekla nam je Anabela na početku razgovora, a onda smo se osvrnuli na rijaliti i učešće njene ćerke Lune.

Cakana ništa ne kapira!

Kako komentarišete kritike koje je Dragica Radosavljević Cakana uputila vašoj ćerki, koju je nazvala razmaženom, dok je vama zamerila što Lunu ne izvučete iz rijalitija?

- Meni je žao što Cakana, pametna i obrazovana žena, ne može da shvati da je Luna punoletna osoba koja je potpisala ugovor i da ja ne mogu nikako da je izvučem iz rijalitija. Samo ona može da poželi da izađe, a ja da je čekam sa druge strane. Ukoliko bi došlo do fizičkog obračuna, što ne stoji u ugovoru, naravno da bih je izvukla.

 - Jedva čekam kraj rijalitija, mnogo se radujem, brojim dane. Moju Lunu čeka puno ljubavi, puno poljubaca, zagrljaja. Sestre su je se dosta uželele, prijatelji isto. Svi se samo radujemo i zamišljamo kako ćemo ponovo da je držimo u zagrljaju. Prosto, toliko je vremena prošlo da ponekad imam onaj odvratni utisak da je nikad više neću videti. Hvala bogu, to je bila samo nemoć koja je vremenom nestala.

Mislite li da bi rijaliti mogao da se produži?

- Nema govora o tome, ovo je već predaleko otišlo.

Hoćete li kritikovati ćerku kad izađe iz "Zadruge"?

- Sigurno neću. Ne pada mi na pamet posle svega što je prošla tamo i ostala normalna. Na kraju krajeva, svi smo bili i ovakvi i onakvi sa 22 godine. Kako bismo drugačije naučili šta je dobro ili loše? To je šansa da vidimo šta želimo i šta ne želimo u životu, frustracije kao i nagrade, tako da je i ona imala normalan razvoj kao i svaka devojka, kao i ja, samo su svi to zaboravili.

Anabela i Andrej Atijas

E-stock/Kobra

Anabela i Andrej Atijas, Foto: E-stock/Kobra

Šta mislite o Luninom raskidu sa Slobom, hoćete li je podržati ako reši da se pomiri s njim?

- Uvek ću je podržati zato što je to normalno. Ja sam njena sam majka i to je moj posao. Sa druge strane, ja i te kako verujem njenim osećanjima, šta god ona rekla. Ta emocija nju prati i vrlo se oseća. Ako se predomisli i ako poželi da se ponovo bori, uvek će imati moju podršku. Možda će čuti moje realno mišljenje kada se sve završi i sve se slegne, kada moja osećanja ne budu usmerena toliko ka njoj, jer je ona meni u ovoj priči najvažnija.

Luna i Sloba

printscreen

Luna i Sloba, Foto: printscreen

Ima li Luna šanse za pobedu?

- Iznenadila me je podrška na poslednjoj "Zadrugoviziji". Tu se pokazalo da nije slika onakva kakva se prikazuje, kao da je omražena. Omražena, a onda publika izglasa da pobedi! Ne bih da se bakćem time niti da kalkulišem. Šta god da bude, ovo će biti velika životna škola za mene, a ona je moja pobednica u svakom smislu. Sada samo želim da je vidim, da se ona odmori i da dođe sebi. Ja sam bila mesec dana u rijalitiju i trebalo mi je mnogo vremena da se oporavim od izolacije i nerealnog sveta.

Komentari (6)

Marko

17.05.2018 14:56

Pa, ona nije ni bila odvojena od Lune. Svaka suza i plac Lunin, Lunino histerisanje, razmazenost, mama je bila ili u zadruzi ili na liniji.

lola

17.05.2018 16:00

sramoto za zenski rod nadam se da ce te stici kazna za sve.

uzorna

17.05.2018 16:26

Molim Vas objasnite mi ko su: Anabela i Luna ? Po cemu su poznate, naucnice ili sportiskinje? Sad mi dosapnuse, uh fuj pa to ima svaka zena, ali u ocuvanom a ne razvaljenom stanju. Jadna vam majka o cemu Vi pisete.

Jeca

18.05.2018 00:56

@uzorna - Ovo je najlepsi opis Anabele i Lune...Anabeli bi bilo mnogo pametnije da cuti...

Ana

18.05.2018 08:05

@uzorna - ??????????????