Jelena Golubović
Rajko Ristić
Jelena Golubović

Rajko Ristić

Jelena Golubović, Foto: Rajko Ristić

U pobedničkom intervjuu ona kaže da će verenika predstaviti medijima kada bude došlo do svadbe, da su joj prijale masaže i dodiri Mikija Mećave i da je nuždu po imanju vršila iz zdravstvenih razloga.

- Zbog straha od polnih bolesti, koje su harale Lisovićem jer su svi međusobno imali seks, a nisu se štitili, nisam mogla da uđem u WC. Zdravlje mi je najbitnije i zato sam pi*ala i veliku nuždu obavljala po imanju - obrazložila je Jelena, a na pitanje da li pritom misli na Filipa Đukića, koji je imao seks sa najviše žena, ona odgovara:

- Pošto on pati za Ružicom, to je privlačilo druge devojke da ga osvajaju. Svako ima svoj način kako će svoj bol da prevaziđe. Filip je tetovirao Ružičino ime. Njega sam gledala kao prijatelja, a ne kao seksualni objekat. Nisam za instant seks. Kada sam imala seks u rijalitiju, ja sam, zapavo, vodila ljubav. Po Frojdu, seks je zdrav, pa neka su ga onda svi imali - kaže ona, dok se na pomen Mikija Mećave, sa kojim se ljubila i razmenjivala nežnosti, smeška.

Podrška: Majka Svetlana i baka Caka

Rajko Ristić

Podrška: Majka Svetlana i baka Caka, Foto: Rajko Ristić

- Njegova psiha mi ne odgovara. Nije odrastao. Volim da pored sebe imam stabilnog muškarca. Miki ni po oblačenju ne odaje utisak stabilnog muškarca. Nosio se previše mladalački, a sve farmerke su mu bile uske kao helanke. Prijala mi je njegova energija, masaža i dodiri, ali ne i ostalo - priznaje Jelena, koja otkriva šta će uraditi sa novcem od nagrade.

 

- Nadam se da ću u zamenu za novac dobiti stan u toj protivrednosti od „Pinka“. Probaću da se sa njima dogovorim. To je nešto što mi je najpotrebnije, s obzirom na to da želim da osnujem svoju porodicu - otkriva Golubovićeva, koja tvrdi da ima verenika, iako ga niko nije upoznao:
- Moj verenik ne voli medije. Dok ne bude svadbe, ne želim da promovišem nikoga.

Sergej Trifunović

Aleksandar Dimitrijević

Sergej Trifunović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 

Volela bih da Sergej Trifunović postane ministar

Jelena Golubović kaže da joj je pored pobede sada najbitnije ko će biti ministar kulture kako bi mu tražila novac za novi projekat.

- Poštovala sam Branislava Lečića, koji mi je pomagao, a sada bih volela da to bude neko ko poštuje kulturu i brine o njoj kao što su to Sergej Trifunović, Lazar Ristovski ili Dragan Bjelogrlić - kaže rediteljka i dodaje:

- Samo da vidim ko je od glumaca raspoložen da mi čestita!

Save

Komentari (9)

Ana

01.07.2016 07:50

Ovo prica o kulturi....O, dokle ljudi?!

Lopata

01.07.2016 10:45

@Ana - Pa ko o cemu / ku*va o postenju, a ova bezprizorna i pogubljena i kulturi. U kao sto budalu hoce ona stvar, i ovoj se namestile nagrade u rijatlitijima u kojima su drugi rmbacili a ova cvecka pokupila kajmak. Sa sve babom i mamom kao rijaliti pripravnicama.

Beba

01.07.2016 07:57

Ceka da vidi ko ce da bude ministar da ide da trazi pare. A najvise sto se od nje moze cuti je to gde je po imanju vrsila veliku a gde malu nuzdu. I dok ona za to sto je radila ceka nagradu, mlade preslatke devojke u Knez Mihajlovoj prelepo sviraju violinu i za male dobrovoljne priloge prolaznicima pruzaju lep i prijatan umetnicki i estetski dozivljaj.

GLUMICA

01.07.2016 08:25

Glumci su se davno ogradili od tebe kao neke umetnice ili ne daj Boze reziserke. A te pare sad lepo idi vrati Hepiju i Maricu od kojih si pobegla. Nemas ti nista i nikog. Ti si NULA I NAKAZA MORALNA .

sale

01.07.2016 09:17

Evo glumiste se ubi od zelje da tebi cestita devojko hahahahaha koliko ja vidim i kapiram oni sgadjenjem gledaju na to sto ti radis i ne veruju da bi ti mogla da budes deo njih mislim posle svega sto si uradila u svim rijalitijima ti apsolutno ne mozes da budes ni delic glumista jer je razlika medju vama ogromna tj. vecina njih dodiruje zvezde i samo nebo im je limit a ti si devojko u prljavom glibu i koprcas se u njemu a sve zarad nekog novca e pa tako se ne postaje deo glumista a posebno ti

Buduci Ministar

01.07.2016 11:11

Koji si ti olos od zene dolazis na tv pink dva puta bez gaca u emisije i siris noge u emisiji stidi se ti nisi ni glumica ni reziserka .... Naam se da ce drzava naplatiti sve poreze od tvojih i honorara drugih ucesnika rijalitija i da ce novac otici tamo gde treba!

mimi

01.07.2016 11:18

Plašila se polnih bolesti, ali tako da ih ona nekome ne prenese. Još samo da je prala ruke posle nužde, a ne da brklja po brašnu i ostaloj hrani tako štrokava, i da dovodi u opasnost farmere. Mami je kada je odlazila naručila 30 pari gaća da može svakog dana da ih baca (čuli smo). Takva "čistunica" je sigurno imala razlog zašto da baci, a ne da opere kao svi, a objašnjenje je to da se veš od polnih bolesti mora iskuvavati.

leduk

01.07.2016 13:09

Evropska unija. Otvaranje poglavlja 01- Proterivanje porodice Golubović iz Srbije

SayberKriminal

01.07.2016 13:55

U 13:40h samo 2 komentara imaju jednocofren broj (-) pomdera koji su realni, dok je ma sve druhe komentara za nepunih 40min ispucan dvocifren broj (-) pondera ocigledno da jednog mesta a sa vise telefona/SIM-ova nabavljenih za ovu svrhu. Sve to infikatovni moze biti objasnjenje za pobedu JG. Usput, juce su hakovane gotovo sve stranice sa tekstovima o Golu. nagrada ocigledno sa namerom da se blokiraju OCEKIVANO negativni komentari.