Jelena Golubović
Youtube printscreen
Jelena Golubović

Youtube printscreen

Jelena Golubović, Foto: Youtube printscreen

Pevačica Ljupka Stević odregovala je na društvenim mrežama povodom skandala koji se dogodio na dočeku Nove godine u rijalitiju "Zadruga".

Nju je Jelena Golubović optužila da ju je počupala.

- Krenula je da me udari - vikala je rediteljka.

 

 

Ljupka se povodom ovoga oglasila na Instagramu.

- Čudim se i ne mogu načuditi da je mediji nazivaju rediteljkom?! Ko je ona i šta je režirala, da li je uradila išta osim učestvovala u rijalitijima - upitala se Ljupka i dodala:

- Sramota je da je stavljaju u isti koš s našim rediteljima i glumcima. Takav uličarski rečnik ja još nisam imala prilike da čujem, u šoku sam! Zar može neko, ko ima barem dva razreda osnovne škole, tako da se izražava? Sramota je nekome u 21. veku dati prostora da se tako ponaša i izražava javno i na nacionalnoj televiziji vređa najpoganijim izrazima. Sramota me je i ime da joj pomenem.

 

 

Komentari (7)

Mirka

03.01.2018 15:14

A ti sigurno imas zavrsen fakultet pa mozes da komentarises. Ko si ti devojko cuj Ljupka Stevic, jaka faca. Aj mrs rasturacice brakova.

Mirka

03.01.2018 15:15

I jos da dodam, da si bar lepa nego nisi, a nisi ni zgodna. Covek se za tobom na ulici ne bi okrenuo.

Dzoni

03.01.2018 15:49

Zabavljacica protiv rijaliti igracice . Ljubinka pokrij se usesima i cuti. Odi prati ozenjene po putovanjima tu si iskusna

???

03.01.2018 16:48

Ljupka, što si ti ustvari ovdje razjasnila o onome što se dogodilo?? Počela si rečenicom kako si dužna da pojasniš a nisi pojasnila ništa !!!

gorgonzola

03.01.2018 22:39

@??? - Pa kad je nepismena, n'ume da definiše to što misli i pretoči u iole smislene rečenice...a i ružna je.

Nena

03.01.2018 16:53

Pa ova Ljupka da je iole poznata imala bi novogodisnju tezgu ne bi ulazila u realiti da peva za docek uz minimalni sher ... Dok joj je onaj policajac paukom skupljao vozila ispred splavova u kojima nisu hteli da je angazuju nesta je i radila ovako skandalima nesta pokusava ... ali mrka kapa ... Tri dana aktuelnosti jer je rasturila brak Ani i Rasti joj cak nikakvu takvu tezgu nije obezbedio ! Kad joj je nasilnik nad zenama Miljan prijatelj sve je jasno !

nedjo

03.01.2018 20:04

ova nesrećnica ljupka spremna na sve ,samo da bude po novinama