Aleksnadra Subotić i David Dragojević
O.K./Alo!
Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić i njen partner David Dragojević učesnici su "Zadruge 2", a osim što su objavili rat gotovo svim cimerima, odlučili su da u toku rijalitija naprave bebu i tako sebi obezbede finale. Kako saznajemo od izvora bliskog paru, ideja o bebi nastala je nedugo posle potpisivanja ugovora sa produkcijom, a pala je na pamet Subotićevoj.

- Aleksandra i David su i pre poziva za učešće u rijalitiju radili na tome da imaju dete. Mesecima nisu koristili zaštitu i odlučili su da je pravo vreme da dobiju potomstvo. Ipak, sve do sada ona nije zatrudnela, a kako su oboje prihvatili učešće u "Zadruzi 2", došli su na ideju da bi mogli da se potrude da trudnoća započne pred kamerama. Na prvu loptu ih je takva mogućnost oduševila, budući da su iskusni rijaliti igrači i da znaju šta bi im moguća trudnoća donela - kaže izvor blizak paru.

Aleksandra i David Dragojević

Alo!/Masanori Jošida

Aleksandra i David Dragojević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Ideja da se potrude da Aleksandra zatrudni dok su unutra pala je upravo njoj, a David je oduševljeno prihvatio plan koji je skovala. Osim što bi u slučaju da zatrudni njih dvoje bili glavna tema "Zadruge 2", trudnoća bi im sigurno donela finale, ali i mogućnost da zahtevaju mnogo veći honorar od produkcije. Zbog toga ne planiraju da se paze i žele da Aleksandra što pre ostane u drugom stanju kako bi što duže u toku boravka imali uslove koje su zacrtali - priča izvor i naglašava da su partneri odlučili da gledaoce pridobiju seksom, koji će svakodnevno imati po nekoliko puta.

Aleksandra Subotić i David Dragojević

Nenad Vujanović

Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Nenad Vujanović

- Vezani su jedno za drugo i kada smo prijateljski razgovarali o seksu u rijalitiju, rekli su mi da ne planiraju da se kriju po ćoškovima, već da će u svom krevetu imati seks kada god osete potrebu. Smatraju da je narodu muka od foliranata koji kriju da su imali odnose u rijalitiju, pa će im i to biti jedna od glavnih karata na koju će igrati. Otvoreno će razgovarati o seksu, imaće odnose pred svima ako bude potrebno. To su njih dvoje i može da se očekuje svašta. Iako ih u potpunosti podržavam, ne bih voleo da njena ćerka Magdalena bude žrtva njihovih ludorija - kaže izvor i otkriva da su Subotićeva i Dragojević već pripremili malenu Magdalenu na to da će dobiti brata ili sestru.

Planiraju sopstveni rijaliti!

Osim što od trudnoće žele da zarade ogroman novac, Subotićeva i Dragojević smatraju da bi im beba obezbedila sopstveni rijaliti, koji bi se radio po ugledu na američku porodicu Kardašijan. - Aleksandra je luda za Kim i želi da bude kao ona, samo srpska verzija. Veruje da zaslužuje samo svoj rijaliti i kopaće i rukama i nogama da to ostvari - kaže izvor "Alo!".

- Ono što je smešno jeste da su David i Aleksandra 100 puta pitali Magdalenu da li bi volela da dobije brata ili sestru, na šta je ona potvrdno odgovorila svaki put. Pripremili su je na mogućnost da joj mama iz rijalitija izađe trudna i sa bebom u stomaku kako bi joj malo olakšali - zaključio je izvor "Alo!". 

Komentari (2)

Miško

07.09.2018 08:10

Prosto sam iznenađen, mislio sam da završavaju neku školu, edukuju se?

Mirjana

07.09.2018 08:54

Da li ovo dvoje imaju još nešto da pokažu sem seksa. Ucenjuju Produkciju, ako ostane u drugom stanju imaćemo veći honorar i ostati do kraja. Devojko-ženo, da sam na mestu produkcije, čim ostaneš u drugom stanju, za tebe bi rijaliti bio završen. Kakva vaša taktika?