Zadruga
Pink printskrin
Zadruga

Pink printskrin

Zadruga, Foto: Pink printskrin

Prvi vođa u novoj sezoni rijalitija je Lepi Mića. On je potrčke izabrao Dariju Stević i Tomislava Panića, dok je omiljena ličnost Dorotea Jovanović.

Učesnici su sinoć glasali koga će nominovati od potrčaka, a većina njih je rekla da je sve oko njih čista gluma. Luna Đogani je svoj glas dala Dariji jer je s Tomom bila dobra u prvoj sezoni, a "malo s kim je tada bila dobra".

Toma i Mina

printscreen

Toma i Mina, Foto: printscreen

Manje glasova, i to ubedljivo, imala je Darija i prva je nominovana. Najviše su je kaznili zbog navodno lažne priče da je imala vezu sa Tomom i da ju je verio.

Ona se potom javno izvinila zbog te priče, dodala je da nije došla u rijaliti preko Tome, a potom je sve iznenadila - vratila je Paniću prsten i još jednom istakla da nije lagala za veridbu. Da je sve bilo istina.

Toma je priznao da se sinoć napio na žurci i rekao je nije lagao kad je rekao da se od njega očekuje neočekivano. Međutim, on je demantovao da je verio Dariju, nego da joj je prsten poklonio za rođendan.

Darija Stević

printscreen

Darija Stević, Foto: printscreen

Prsten koji mu je Darija vratila, on je poklonio drugoj - Nataši Moskvi.

Takođe, drugog nominovanog izabrala je publika. Najmanje SMS glasova, a ujedno i nominaciju, dobio je Stefan Ašanin.

Stefan Ašanin

printscreen

Stefan Ašanin, Foto: printscreen

Ko će napustiti rijaliti "Zadrugu" ostaje nam da vidimo u sutrašnjem, nedeljnom izbacivanju. Ako sve bude po planu to će se odigrati oko ponoći.