Kija i Andrija
printscreen
Kija i Andrija

printscreen

Kija i Andrija, Foto: printscreen

Ove večeri u emisiji kod Dušice Jakovljević gostuje pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kija Kockar. Nakon ogromne podrške publike i velikog trijumfa koji je ostvarila prethodne noći, Kija je večeras odgovarala na pitanja gledalaca koji su se uključivali uživo u emisiju.

Ona je obrazložila i zašto njena i Andrijina romansa nije imala perspektivu od samog početka.

- Nas dvoje smo to počeli u lošem trenutku i nismo jedno drugom obećavali ništa. On je bio za mene tu u teškim trenucima i pozdravljam ga ovom prilikom - istakla je Kockareva.

Komentari (9)

Žabac

22.06.2018 02:21

Andrija joj izašao u susret i glumio dečka ali ga je sada kada joj više nije potreban pustila vodu za njim , što bi rekla mama Nadica !!!

oldy

22.06.2018 06:26

KIja je zedan narod preko vode prevela, mislim na one koji su je doveli do trona. Od oceve sahrane napravila, predstavu, rijaliti sou. Oca je zalila tacno jedan dan, sutradan je zapevala iz sveg grla i udarila tugu na veselje. Glumatala i pacenicu, pa veselu belu udovicu, pa damu bez blama, koja je vulgarna sa neprimerenim recnikom kakav ne dolici njenom izgledu, sto bi rekao Zika Pavlovic...renomeu. Srbija je ovo, nekad bila pod sljivama sad pod rijalitima.

Rada

22.06.2018 09:06

@oldy - Toliko je i zasluzio da ga zali.

Mirjana

22.06.2018 12:44

@oldy - Bravo & oldy, jos samo niste dodali da takva jedna kvazi svetica je sebi dozvolila da ispred ljudi podriguje i pusta gasove,jos i vrsila veliku nuzdu pred Milanom, Miljanom, Anom i ne mogu se setiti ko je jos bio prisutan. Obrisala zadnjicu pred svima njima dosla do umivaonika zagladila kosu sa tim rukama, pustila slavinu i nije odma oprala ruke nego se malo gladila po licu. Pa tek onda ofrlje ih oprala. Ako je to normalno. ...

He

22.06.2018 17:11

@oldy - Mirjana...to moram da nadjem da se smejem malo "kijinim svedocima" :D je l ima taj klip ili su i to sklonili,kao i sve ostalo sto kompromituje sveticu? Ili joj je i to namesteno,kako kaze za sve ostalo sto se krsi sa bajkama o "dami,svetici,jadnoj prevarenoj"? Cuh par puta kada je zvala Anu da ide sa njom da joj pravi drustvo dok vrsi veliku,ali to grupno moram da vidim :D

gaca

22.06.2018 10:50

kobi cuo za njega da nije kie.

Kuku

22.06.2018 17:15

Bezi Andrija koliko te noge nose. Sta ce ti ova? Ko sa ovom zavrsi nek ne hvata cvrst san. Svasta moze da mu se desi. I nek ne prilazi ako nije spreman da ne misli,ne govori,nosi povodac,davilicu i korpu. Bobo-k'nozi!

Kuku

22.06.2018 17:15

Bezi Andrija koliko te noge nose. Sta ce ti ova? Ko sa ovom zavrsi nek ne hvata cvrst san. Svasta moze da mu se desi. I nek ne prilazi ako nije spreman da ne misli,ne govori,nosi povodac,davilicu i korpu. Bobo-k'nozi!

coce

25.06.2018 15:56

andrija namazan svim bojama reklama besplatna