Kija i Andrija
printscreen
Kija i Andrija

printscreen

Kija i Andrija, Foto: printscreen

Bivši zadrugar Duško Radonjić privukao je pažnju javnosti nakon što je u najgledaniji rijaliti ušao kako bi podržao svoju ćerku  Andrijanu Radonjić.

On je nakon izlaska bio viđen sa mnogim učesnicima "Zadruge" u beogradskim noćnim klubovima, a onda je odlučio da otputuje u Crnu Goru kako bi ugovorio svoje nastupe.

Međutim, on je napravio opštu pometnju kada je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Andrijom Lazovićem, bivšim dečkom Kristine Kockar.

Evo šta je otkrio on otkrio za "Pink.rs", koji je bio pravi motiv njihovog susreta:

- Andrija je dobar momak. Odavno smo se dogovarali da se vidimo i nikako i evo ja sad došao do Budve i svratio. Nismo pričali ništa u vezi sa "Zadrugom", ja sam nešto dogovarao za Andrijanine nastupe, isključivo vezano za posao - rekao je Duško.

 

#LoveThem #KijaAndrija #CoupleGoals ?

A post shared by Kristina Kockar - KIJA ® (@kija.kockar.rules) on Jan 10, 2018 at 10:13am PST

Andrija je u poslednjih nekoliko meseci stekao veliku popularnost, a mnogo se spekulisalo i da je veza sa Kijom bila samo marketiški trik. Tokom razgovora, Radonjić je otkrio mnogo toga, a između ostalog i šta on kaže kada privatno razgovara sa svojim prijateljima.

- Ne raduje se nešto naročito zbog popularnosti. Vidim da ga glava boli zbog toga, dosadilo mu je sve. Ne voli da priča o tome i nisam ni ja hteo da potenciram bilo šta. Uglavnom, pokušava da zaboravi sve šta je bilo vezano za tu priču - otkrio je iskreno Duško.

 

Komentari (4)

nina

06.07.2018 13:46

Hahaha, Kija bas zna da zavrti igru, a nista na kvarnjaka. Beskrajno mi je interesantna ova devojka, svaki clanak o njoj citam.

Ken

06.07.2018 19:34

@nina - Bože, kakvo razmišljanje. Svaki lažov baš to i radi. Vrti priču. Slažeš nešto - i odma si zavrteo priču. Formula je vrlo jednostavna. Samo treba biti dobra lažovčina.

???

06.07.2018 20:25

@nina - Sta je interesantno kod lazova ? To sto lazima manipulese ? To ima svoju dijagnozu " pseudologica fantastica " ( pataloski lazov )

more

06.07.2018 14:16

I sta ste vi sad nama rekli?! Glupo je da ,, bombasticnim,, naslovima navlacite citaoca da klikne na naslov, a onda ne samo da nema blage veze naslov sa tekstom, vec se citalac oseca najmanje receno glupo.U redu ponekad, ali sve cesce se desava.Smatram da sam kao neko ko od svih elektronskih novina na mobilnom ima iskljucivo vasu, zasluzuje vise postovanja.