Svadba, Parovi
Printskrin TV Hepi
Svadba, Parovi

Printskrin TV Hepi

Venčali se Zorica i Gastoz, Foto: Printskrin TV Hepi

Pripreme su počele već od ranog jutra. Vilu su u toku prepodneva posetili frizeri i kozmetičari, koji su ulepšali sve takmičare.

Pripreme za svadbu

Printskrin TV Hepi

Pripreme za svadbu, Foto: Printskrin TV Hepi

Oko 14 časova stigli su i muzičari, koji su opustili napetu atmosferu i zapevali sa mladoženjinim zvanicama.

 

Potom je usledila "kupovina mlade". Posle desetominutnog nagađanja Zorica je izašla iz spavaće sobe i poletela Nenadu u zagrljaj.

 

Svi sem Ružice i Anamarije su se odlično zabavljali na svadbenom veselju.

No, čini se da ni Nenadova familija s očeve strane nije zadovoljna snajkom. Naime, Gastozova sestra Tatjana izjavila je za "Hepijev" portal da misli da njen brat samo dobro glumi.

- Ja sam imala svadbu i znam šta je ozbiljan a šta neozbiljan čin, ovo je neozbiljno. Deset godina sam bila glumica, meni je sve scena. Nenad i ja smo mnogo slični tako da i on sve doživljava kao jednu veliku scenu, odlično glumi i to mi se dopada. Kada ste mnogo dobar glumac i kamere su svuda oko vas neke stvari nije teško odglumiti - poručila je Gastozova sestra po ocu.

Da ne simpatiše porodicu Dukić Tatjana je pokazala i kada je ušla u vilu, kada joj je samo pružila ruku ali nije želela da je poljubi.

 

Takmičarima i njihovim porodicama kasnije su se pridružili neki bivši učesnici "Parova" i estradne zvezde. Slavlje je nastavljeno u dnevnoj sobi, uz muziku.

Svadba, Parovi

Printskrin TV Hepi

Foto: Printskrin TV Hepi

Oko 17 časova u vilu je stigla matičarka i ceremonija venčanja je počela u dvorištu vile.

Posle čitanja stihova Duška Radovića Zorica i Nenad izgovorili su sudbonosno "da" i postali prvi par koji se venčao u srpskom rijalitiju. Zorica je zbog oca zadržala svoje prezime i dodala Nenadovo.

 

Komentari (8)

Zeljkoni10

18.06.2016 13:51

Polusvet.... Sta sve ljudi rade zbog para...

SRBIJA

18.06.2016 14:59

Dok u Crnoj Gori samraju i vredjaju Srbe,jos i na nacionalnoj osnovi,u Beogradu na Tv Hepi ne moze proci emisija bez Crnogorskih pesama,Alo bre SRBI,ako ste Srbi?

Boban

18.06.2016 17:46

Odvratno ...Ni malo poštovanja prema Mandi od strane Hapyy tv ako ništa drugo do juče je bio njihov saradnik.Prave "pir" za dva lika sa ulice,a on je bio ime...Tužno !!!

...i tata ne bi sine..

18.06.2016 18:19

Da li ima neko u ovoj napaćenoj državi da ukine ovu lakrdiju. Za*ebavaju se za debele honorare a pola Naroda u ovoj državi gladuje! Moramo izaći SVI NA ULUCE,MASOVNO, da se ovo ruglo pod našim pritiskom već jednom zauvek ukine, inače džaba nam komentari, oni to i ne ćitaju a produkcija i dalje tera po svome. Takođe novinari: Ignorišite ove nakaze jer to ničim nisu zaslužile. Neka im Bog i pokojni Manda oprosti.

ajs

18.06.2016 18:57

A kada ce da se vise zavrse ovi retardirani PAROVI, mozete slobodno da ukinete i ostale rijalitije

Potpisali-šta

18.06.2016 20:07

Pred penzionisanom matičarkom, koja naravno da nije objavila u ime koje opštine ona tu sklapa brak, naravno da im nije izdala venčani list, a najveći blam je da ih prvo pita ko koje prezime uzima a da ih pre toga uopšte ne priupita da li uzimaju jedno drugo. To je tek naknadno priupitala. E vidi se da je penzija stvarno zaslužena i dobro je da su je davno još penzionisali.

viktorijanaviki

19.06.2016 01:00

Danas je u legendu,bajku, otisla jos jedna Zvijezda...velika zvijezda nasih prostora ciji talenat i genijalnost (da je rodjen na drugom kontinentu)bi mu donio mnogo vise-ne mislim samo na materijalno...a mislim i na to,naravno.Al eto,rodjen je tu gdje je,radio,crncio,zabavljao nas,ostavio trag.Ako nista a ono od nas je zasluzio,mislim od tv Heppy da odloze ovu lakrdiju od svadbe,bar za to sto je bio djelic te kuce.E jadna teta Goco

PENZIONERKA

19.06.2016 06:42

Ne zam zasto je Gordana Zoric sebi dozvolila da ucestvuje u ovoj strahoti.Lepo je bez mrlje otisla u penziju i ovo improvizovanje skeca radi joj uopste nije trebalo.