Sloba i Kija
Instagram
Sloba i Kija

Instagram

Sloba i Kija, Foto: Instagram

Tom prilikom je Slobodan potpisao sporazumni predlog za razvod braka i isti će u narednom periodu biti predat sudu u dalju proceduru…“

Na fotografiji, koju je advokat objavio na svom Fejsbuku, Kija i Sloba su nasmejani… A zapravo… Kako „Alo!“ saznaje, razvod Kockareve i Radanovića prošao je vrlo emotivno, a po potpisivanju razvoda, pevač se rasplakao pred svima i samo sat kasnije otišao u Zrenjanin kod roditelja.

- Sloba je nekoliko nedelja odlagao razvod i postojao je tračak nade za pomirenje, sve dok Kija prva nije potpisala papire. Kada je Sloba došao u lokal, videlo se da ne želi da bude tu i da stavi tačku na sve. Ipak, posle pola sata, advokat mu je predao nekoliko papira i iako ih je potpisao iste sekunde, čim je spustio olovku, sakrio je lice rukama i počeo da plače. Kija je celu situaciju posmatrala nemo, da bi posle desetak minuta Sloba ustao i otišao iz restorana - priča za „Alo!“ izvor blizak paru i otkriva da je pevač odmah otišao kod roditelja u Zrenjanin.

Kija i Sloba

printscreen

Kija i Sloba, Foto: printscreen

- Sloba je danima pre razvoda izbegavao da ode u Zrenjanin da ne bi nervirao roditelje oko razvoda i svega što se tiče Kristine. Planirao je da bude tamo neko vreme, ali je ipak ostao u Beogradu, kako bi roditelje držao što dalje od svega. Obećao im je da će doći čim razvod bude gotov i tako je i uradio. Ni sam nije znao da će razvod sa Kijom toliko da ga povredi i mislio je da je spreman, te da je u glavi raščistio - kaže izvor koji veruje da je Sloba otišao kod roditelja jer su ga oni od dana kada je izašao iz rijalitija ubeđivali da što pre završi sve što ga povezuje sa Kristinom.

Sloba za Alo!: „I da smo imali zajedničku imovinu, sve bih joj dao“

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar u jednoipogodišnjem braku nisu stekli zajedničku imovinu. Ipak, kako je Radanović rekao za „Alo!“, sve i da su je imali, imovinu bi prepustio bivšoj supruzi. - Istina je da nemamo zajedničku imovinu, a honorari koje smo stekli u rijalitiju ne mogu da se dele. Ipak, sve i da smo imali išta zajedničko, ja bih joj to džentlmenski prepustio - rekao je Sloba.

- Ne sećam se da sam ikad video Slobu u tako lošem stanju. U tih nedelju dana pred razvod izgubio je apetit i skinuo je dosta kilograma. Ni sa kim nije hteo da razgovara o tome i bilo je jasno da će ga zvanični razvod dokrajčiti. Smatrao je da je najpametnije da ode kod roditelja, koji Kiju od samog početka ne podnose i koji će ga svakodnevno podsećati na loše strane tog braka i situacije u kojima je bila loša po njega. Slobina mama Draginja želi sinu da što pre vrati snagu da nastavi dalje. I pre svega ovoga zvala ga je deset puta na dan da ga pita kako je, ali i da ga ubedi da je Kija nešto najgore što mu se desilo - kaže izvor i otkriva da će pevač renoviranjem porodične kuće pokušati da skrene misli sa Kije.

- Osim što će u Zrenjaninu malo da odmori, Sloba će se sa roditeljima dogovoriti šta sve treba da se uradi oko kuće. Čvrsto je rešio da uloži u kuću u kojoj mu žive roditelji. Osim što će nastupati, dosta vremena će provoditi kod njih i ta obaveza oko renoviranja i sređivanja fasade, soba, kupatila i kuhinje će osigurati njegovima da neće imati kad da se vidi s Kijom, ili da misli na nju - zaključuje izvor za „Alo!“.

Pročitajte još:



Komentari (14)

max

14.07.2018 22:32

I...mamici na raport! Plakao?! Tek ce plakati, kad se sve slegne, bolje nije ni zasluzio. Srecno, Kija!

Alex

14.07.2018 23:29

@max - Mozda od srece da zaplace, kapiram da je ljudima zao prevarene zene ali aman bre zena je toliko napadna i oce da iskoristi svaki sekund paznje zar to ne vidite? Ni slucajno ne opravdavam gest ovog nesretnika ispao je obicna budala i nista vise.

Zaomije

14.07.2018 23:36

Kija nije laka zena, ali tu se i krije dragocenost. Sloba nije slobodan i svoj, koce ga roditelji. Sigirna sam hiljadu posto da su oni stvoreni jedno za drugo. Volela bih da daju vremenu mesta da im samo kaze, a da se oni ne zalete u pogresno za to vreme. .

Sima

15.07.2018 00:51

Videli smo kako je bundu poklonio Luni pored žive Kije, a laže kako bi imovinu Kiji ostavio. Patološki lažov El Radani

Mira

15.07.2018 11:57

@Sima - Sve smo videli sto se tice njegovih roditelja.

Olja

15.07.2018 01:04

Ne mogu da shvatim da mu se roditelji mesaju u brak i da im je Kristina toliko loša.

E.

15.07.2018 05:37

@Olja - Valjda oni bolje poznaju pravo lice osobe koja je sa njihovim sinom bila tolike godine

Tako mu i treba

15.07.2018 03:21

Sve piše samo ne piše ko je izvor. Tampon-advokat, Kija ili neko iz njihovog kruga. Slobi i treba da se dešava sve što mu se dešava. Od svih advokata na ovome svetu on je pristao da ga razvodi Kijin tampon. Sad nek se jedi kad mu serviraju ovakve tzv informacije. I treba kad je nedotupav.

Pera zdera

15.07.2018 07:42

Svanuce mu . Niko nije svestan koliko je razvod pozitivna stvar ukoliko nesto ne ide kako treba , pitajte ga nakon godinu dana kako se oseca recice vam Kako tako nesto nisam odavno uradio, pozdravlja vas srecno razvedeni Pera zdera sa savetom ako vam ne ide jedan dan pa drugi a ni treci RAZVOD je jedino resenje ..

Natalija

15.07.2018 08:28

Place od olaksanja, resio se on agonije zvana Kija...

zloca

15.07.2018 10:20

Jadni ne izlaze iz advokatske kancelarije?

boki

15.07.2018 12:08

I Kija je plakala 9 meseci pa Sloba nije obazirao. Svakog dana joj nanosio bol.

Bole

15.07.2018 14:50

Sloba plakao? Mozda zato sto ne moze da ima dve zene.

Sanja

17.07.2018 13:07

Prijatelju vise dugujes Luni!!!!!!!!!