Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Zadrugarka Zorana Stefanov je sinoć u "Igri istine" otkrila da se najviše razočarala u pevača Slobodana Radanovića nakon što je napustila Zadrugu, zbog čega je želela da se pevač izjasni koju ženu voli.

- Ajde da čujem da sam ja paćenica... Evo sada si rekao neki osećaj krivice... Puštaš m*da kada ja nisam tu! Ajde reci, ajde! - govorila je Kija Slobi.

- Ovu ženu (Kiju) volim kao osobu, ovu ženu (Lunu) volim kao ženu! Ja sam ustao pre nekoliko večeri i rekao da volim Lunu Đogani! - izjavio je Radanović.

Zorana je zatimu pitala Slobu i da li bi prekinuo svaki kontakt sa Lunom Đogani, ukoliko bi se pomirio sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

- Kija i ja imamo odnos katastrofa! Ja sam hteo da imamo korektan odnos. Ja o njom imam super mišljenje. Ona je car! Ja bih voleo da imam njen mozak! - rekao je Radanović.

- Ne želim tebe pored sebe! - bio je Lunin komentar.

- Evo ja ti se kunem! Ja sam rekao svoja osećanja tebi, ja sam to rekao iskreno sinoć. Ja sam ti ovde prijatelj i ti možeš da računaš na mene u svakoj situaciji - nastavio je Sloba.

 

Komentari (7)

carica

02.06.2018 09:49

hvalio je jel on covek za razzliku od krlje patke razmazenice

???

02.06.2018 10:05

Kija je vrhunski manipulator . Sve unapred organizovala , a laze , manipulise , patetise , izigrava zrtvu za medalju , da bi dobila glavnu nagradu. Luna je nezrela , sexom opterecena , nesto manji manipulator od Kije. Slobodan treba da izadje iz Zadruge sam, jer, i Kija i Luna su mu nepotreban balast ! One , sa svojim ponasanjem , bice balast svakome ko se spetlja sa njima.

JA*

02.06.2018 12:56

@??? - Bravo za jedan realan, pametan, nenavijacki i neostrascen komentar !!!!!

Maja

02.06.2018 11:08

Slobodane Sulejmane, nece da moze tako sa zenama. Nisi u Turskoj.

nina

02.06.2018 11:24

Ne mogu da se otmem osjecaju gadjenja kada je balvan u pitanju, Lunja je davno ispricana prica, a Kija samo potvrdjuje da joj titula CARICE dolikuje. Marko M. I Kija su moji favoriti!

ivan bg

02.06.2018 11:26

Kija je daleko iznad Lune i Slobodana Djogaj, bravo za nju!

srđan

02.06.2018 11:28

Samo napred Kija, jaka si lavice !