Miljana Kulić
Alo!/ Rajko Ristić
Miljana Kulić

Alo!/ Rajko Ristić

Miljana Kulić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Sinoćna emisija "Zadruga-Naroda pita", protekla je veoma burno sa prozivkama i svađama tri buduća zadrugara Zorice Marković, Lepog Miće sa jedne i pevača i budućeg zadrugara Mirka Gavrića, koji im se suprotstavio s druge strane. Njihova otvorena netrpeljivost i neprijateljstvo najavljuju veoma burnu sezonu Zadruge.

Ipak, ova svađa nije jedina koja je obeležila sinoćnu emisuju, pa se u raspravu uključila i Miljana Kulić, koja takođe ulazi u Zadrugu.

- Ognjene, meni je mnogo žao što ste isključili ovu "haljinicu boje lila" i što ne mogu da vodim dijalog sa njim, ali biće prilike, 11 meseci u Zadruzi nije malo. On je na Instagramu prozivao i Zoricu i Lepog Miću i mene, a sada ne stoji iza svojih reči, znači, jedan ljigavac, dupljak, kontradiktorna osoba, on je u roku od dva sata promenio svoje mišljenje i uvlači se Mići u zadnjicu, ali Mića nije ni homoseksualac, ni biseksualac, dok je ovaj obična pederčina, tako da, ja bih mu poručila: Mirko, mali vraže, ja te j****, a Mića mi pomaže. Mirko, duh si pravi, samo ti je k**** u glavi. Mićo, ti si pravi drug, uvali Mirku dug - rekla je Kulićeva, kada se uključila u emisiju.

Mirko Gavrić

Screenshoot Instagram

Mirko Gavrić, Foto: Screenshoot Instagram

Ona se osvrnula i na Gavrićev odnos sa Slobom Radanovićem i navodnu vezu sa njim:

- Ja sam čula da je on mene ogovarao i pisao svašta po Instagramu za mene, a mogu da kažem da je ta žena koju je predstavio samo paravan, jer se oženio samo noć posle kada je sa Slobodanom Radanovićem se*sualno opštio, da ne bi pukla bruka zbog njegove karijere. Nema veze, sve će se to u rijalitiju saznati, pravda je spora, ali dostižna. Kad tad će se ovo saznati - ispričala je Kulićeva.

Komentari (8)

jigi

28.08.2018 09:30

Opet ovi nenormalni ljudi, koji su iskompleksirani i zli. Samo svadje psovke i tuce. Mogli malo da promene sastav ljudi, mozda bi bilo interesantno za gledanje.

???

28.08.2018 10:15

Ako je istina ovo sto Miljana prica za Slobodana i Gavrica , zasto je onda Kristina pravila predstave u rijalitiju da vrati muuuuza . Znaci , unapred dogovoren ceo scenario !

glupa

28.08.2018 13:42

@??? - bravo pćelice! Upravo je posredno potvrdila glumu crnog tria - a taj brak je muljana žestoko branila!!!!!????? Ipak se žena malo pogubila i rekla što nije smela?

jalajala

28.08.2018 10:15

Šarmantno, duhovito, kulturno...

Oxi

28.08.2018 10:20

Sta ceka centar za socijalni rad, zasto ne oduzima dete ovom monstrumu!? Zar su ovo teme i price uz koje jedno dete treba da odrasta?

Mia

28.08.2018 10:52

Mirko ti si kralj. Samo jakoooooo,rastuir tu gamad da znaju gde im je mesto...Drugo, Miljani bi korisnije bilo da je otišla na terapiju, kako bi se dovela u red. Ovako joj ostaje da Mirku i Slobi samo "duva" ukoliko joj dozvole......

Mita

28.08.2018 20:52

@Mia - Vidim da su tebi dozvolili. Prijatno.

zabava za "hendikepirane"

28.08.2018 13:38

KO može da gleda i sluša ove "paćenike" tipa miljana,mića,zorica? Pa to zdrav razum ne podnosi, barem ne bez posledica.