Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Rijaliti učesnica Miljana Kulić, sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita" sa Markom Miljkovićem.

U jednom trenutku u emisiju se uključila i gledateljka koja je kritikovala učesnicu rijalitija jer uvodi sina u "Zadrugu 2".

- Žena dobija godinu porodiljskog da ne radi, a ona ulazi u "Zadrugu". Na šta je sve spremna zbog novca? Da li je svesna da ona neće moći sve vreme da bude sa detetom? - rekla je ona, a Miljana je tada iznenadila sve i rekla nešto više o svom honoraru:

- Dete će biti 24 sata sa mnom. Dete koje se tek rodilo ne zna šta se dešava oko njega. Ja ću ga dojiti, a kada dete bude spavalo, ulazi moje mame drugarica Klara. Ja ulazim da se borim za sebe i njega, ja sam mu majka i otac. Obezbedili su mi posebnu prostoriju, niko neće smeti da uđe u Željkov apartman, dete ima sve uslove, a ja ću mu biti maksimalno posvećena i to je sasvim normalno. Dete kada bude imalo godinu, pet godina, ja ga nikada ne bih uvela u rijaliti. Reći ću samo da je abnormalan honorar, duplo sam plaćenija od svih igrača na svetu. Gospođo, gledajte svoja posla i vodite računa o vašoj deci, ne opterećujte se glupostima - rekla je Miljana.

Komentari (7)

Dora

01.09.2018 08:56

Tako,tako,samo vi pišite o njoj,i sličnima.To nam sad i treba u ovim presudnim momentima???

ANA

01.09.2018 09:11

Jadno je i bijedno to sto radis i naplaćuješ. Dijete je začeto bez ljubavi i sex naplaćen, naplaćeno je i 9 mijeseci u utrobi , naplaćuje se i odrastanje do prvog rođendana a takođe i dalje će biti naplaćivano . To nije ljubav prema dijetetu vec komercijala . ŽALOSNO I BIJEDNO ALI ŠTA OČEKIVATI OD TAKVE PORODICE.

rijaliti u venama

01.09.2018 09:43

Može ona reč za honorar šta hoće,ali njoj je stalo da je pred kamerama i da ima fanove,sad joj je to već u venama,i da izađe ne bi bila kući već visila po javnim mestima,ufurala se da je mega zvezda i nema šanse da prekine sa rijalitijima,Željko će biti kasnije sa babom i dedom ali ona će nalaziti razloge za nove ulaske.

majmunska posla

01.09.2018 10:56

po meni je nepodnošljiva - ni za gledanje ni za slušanje. Kao vređanje inteligencije ili zatupljavanje širokih masa. To kako i šta govori, sa IQ 168, sam ja znala u pubertetu.

Miki

01.09.2018 11:00

Zasto se brinete toliko o njenom detetu. Zasto? Da li cete vi dusebriznici da joj pomognete? Nase poznate pevacice nastupaju sa stomakom do zuba pa Niko ne zove socijalnu sluzbu! Koliko je Zena uslo u Zadrugu I Parove a imaju malu decu I nije se digla tolika buka. Realno Mali Zeljko ce imati najbolje uslove bolje nego kod kuce I najbolju negu.

lav

01.09.2018 11:25

AJ SAD, PORESKA PRIJAVA......

boba

01.09.2018 15:23

gde je moj komentar jos od jutros kada sam postavila pitanje Mitrovicu seti li se bolesne i gladne dece i puni dzepove velikim honorarima neradnicima i parazitima.