Olja Bajrami, Bojan Gaćaša
Printscreen Youtube
Olja Bajrami, Bojan Gaćaša

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Prethodna rijaliti noć prošla je kao nikad do sada! Posle samo dve nedelje takmičari, ni manje ni više, nego oba rijalitija prepustili su se strastima.

Sinoć se tresla kako vila "Parovi", tako i imanje "Zadruga". Gledaoci su mogli da vide 5 žestokih akcija, dosta golotinje ali i intimnosti pred kamerama.

Aleksandra Subotić i David Dragojević prvi su se prepustili strastima u tuš kabini. Međutim, ono što je sve šokiralo jeste to što su potpuno goli izašli pred kamere.

Zerina Hećo i Bane Čolak takođe su "overili" tuš kabinu. Čolak je ove noći proslavio svoj 25. rođendan, a Zerina se potrudila da ovu zabavu učini još zanimljivijom.

 

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su odlučili da se osame u Rajskom vrtu, pa su napravili improvizovani krevet i, pokriveni preko glave, razmenjivali nežnosti.

Olja Bajrami i devet godina mlađi Bojan Gaćeša posle žurke su otišli u Hotel i razmenjivali nežnosti. Pripili su se jedno uz drugo, mazili se i prepustili strastima koje su sve jače i vidljivije.

Nataša Moskva poznatija kao Tuđmanova snajka tuširala se gola. Iako svi u tuš kabinu ulaze u kupaćim kostimima, Nataša to nije želela a kamere su sve snimile.

Mina Vrbaški, Savo Perović i Marija Jovanović su došli na neobičnu ideju, da se tuširaju zajedno. Kamera je zabeležila neke delove ovog ludog provoda, a spekuliše se da je bilo i većih strasti u ovom triu.

I u Parovima sve pucalo...

Ilijana Vagić i Božidar Milovanović prepustili su se strastima u tuš kabini. Božidar je prvi otišao ispod tuša, a onda je došla i Ilijana. Ispred kabine skinula je gaćice, ušla u kabinu i prepustila se.

Nikola Lakić i Coka takođe ne mogu da sakriju svoje emocije, a ni strast koja se posle akcije u tuš kabini rasplamsala.

Oni su se malo više opustili, a ne mareći za stanare i kamere, prepustili su se naboju strasti. Nikola je svoju devojku uhvatio pred svima za stražnjicu, da bi posle višeminutnne akcije, rasklimali stolicu na kojoj su sedeli.

Nikola Lakić i Coka

Printscreen Youtube

Nikola Lakić i Coka, Foto: Printscreen Youtube

Komentari (1)

lili

20.09.2018 15:22

Sačuvaj Bože,sve sam ološ i šljam,bez trunke morala i srama.Ovo je javna kuća u rijalitijima...strašno...