Teodora Džehverović
Screenshoot
Teodora Džehverović

Screenshoot

Teodora Džehverović, Foto: Screenshoot

Mlada pevačica, Teodora Džehverović postala je popularna nakon učešća u "Zadruzi". U emisiji "Premijera" otkrila je da će uskoro sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem otputovati na odmor, a takođe i progoovrila o lošim ljudima kojima je okružena:

- Tražim neko specijalno mesto gde ćemo zaista da budemo sami, a ne da opet odemo i da bude tu milion ljudi. Stvarno bih volela da se odmorim, da ne izlazim, da moram da se spremam svako veče, nego da to bude neki naš odmor, da znam što sam otišla tamo - iskrena je Teodora koja je svesna da su je posle "Zadruge" okružili mnogi ljudi koji joj, zapravo, ne žele dobro.

- Ja sam već rekla - svi se sad smeškaju, sve je sad super, ali ja neke stvari ne zaboravljam. Oprostim ja neke stvari, ali zaista ne mogu da zaboravim... I da mi neko tapše po ramenima, a ja dobro znam šta mi misli u dubini duše i da možda nije srećan što sam sada ovde gde jesam, ali nema veze. Svima se smeškam, moja savest je čista, obraz mi je čist i svima želim svu sreću ovog sveta - izjavila je Teodora za emisiju "Premijera", u kojoj je otkrila i da će svojim fanovima uskoro pokloniti dve duetske pesme.