Sukob ukućana "Parova"
Printscreen
Sukob ukućana

Printscreen

Sukob ukućana "Parova", Foto: Printscreen

Tokom nedeljnog ručka, Nenad je upitao svog oca kako mu se zvala baba, a ova situacija najviše je iznervirala Đusa, koji je tokom večerašnjeg izbacivanja popio nekoliko čašica više, a onda opleo po Marinkoviću.

Sukob ukućana

Printscreen

Sukob ukućana "Parova", Foto: Printscreen

- Ne znaš kako ti se baba zvala. Pa to je sramota. Dolazi ovde tvoj otac sa kojim nisi bio u dobrim odnosima i gradite ovde neki odnos. Ma ti si jedan miš. Sram te bilo! Ne znaš kako ti se baba zvala - urlao je pijani Đus, a Gastoza je to pogodilo, pa se rasplakao.

Sukob ukućana

Printscreen

Sukob ukućana "Parova", Foto: Printscreen

- Ja volim svog oca iako je voleo da popije i nisam odrastao uz njega. Ja nisam to mogao da biram ko će da ni bude otac, ali ja ga volim. To je moj otac! Šta je tebe briga kako se moja baba zvala. Nisam odrastao uz oca. Kao da je bitno kako mi se baba zvala - urlao je Gastoz, a onda se Đusu u lice uneo i njegov otac koji je pokazivao srednji prst. U celu situaciju umešalo se obezbeenje koje je pozvala voditeljka Bojana Ristivojević.

Komentari (8)

ceca po

19.02.2018 08:29

Zanima me da li je ovaj od produkcije toliko hvaljen Djus nekad trezanl ili je non stop pijan i klemberi se. Bio mi je simpatičan a sad vidim da je običan alkos. A izgleda da mu i majka aklos ko i on.

namcor

19.02.2018 09:42

@ceca po - stvarno uvek izgleda kao da je pod maliganima.

Manja

19.02.2018 09:20

Nocas je Djus konacno pokazao svoje pravo lice. Sto trezan misli, pijani Djus govori. To je ON, DJUS, pijan kao klen konacno rekao sta misli o pojedinima i udario ispod pojasa Gastoza do srzi, pa onda Milija. Zgadjena sam tolikom podloscu i dvolicnoscu. No, nista novo.Vuk dlaku menja,ali cud ne.Pokazao je svu svoju prljavstinu na Farmi,a "oprao" se na Dvoru.

Tanja

19.02.2018 10:12

Djus je jedan dok je trezan a sasvim drugi covek kad je pijan to je istina. Za razliku od malog debila nenada koji je u svim mogucim stanjima pa cak i kad spava Drzak Bezobrazan Bahat Neobrazovan Glup Ni jedan ni drugi nista nisu bolji od Marinkovica kojeg redovno kanale. Za razliku od njih Ivan je kako god bolji covek od obojice zajedno. Mili trazi sebe on nezna gde se nalazi. Dok se pozgaj zapetljao u svojim lazima da vise nezna sta je istina a sta laz Itd.

goran

19.02.2018 10:26

djus je nekulturan i nevaspitan. trebao i ponovo u skolu da nauci sta su to proste i prosto prosirene recenice. on jednostavno toliko puno prica a nista ne kaze. dosadan je.

MIA

19.02.2018 10:28

@ On jeste stalno pod gasom. Notorni je alkoholicar. U Parove je usao mortus pijan. Nije mogao da govori.To je bilo njegovo "predstavljanje". Pijandura nasla da proziva o poreklu,a on bolje da gleda svoje i sta je napravio do sada.Gde god se pojavi,napravi skandal zbog pijanstva.

m

19.02.2018 11:40

Niko od učesnika a ni voditeljke nisu gledali III sezonu parova i sada svaka diskusija o Nenadovom odrastanju je besmislena.

ljuba

19.02.2018 12:55

karavlas sta ocekivati