Aleksandra Dalila i Ljuba
Alo!

Intrigantne rijaliti učesnice, Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović i Dalila Dragojević poradile su na pomirenju. Naime, kako je javnost već upoznata Subotićeva je bila u vezi sa Davidom Dragojevićem, rođenim bratom Dalilinog sadašnjeg muža Dejana.

Dalila i Aleksandra, Foto: Printscreen

Zbog različitih stavova, braneći svoje partnere Dalila i Aleksandra su imale jako buran odnos, svađe, uvrede i psovke bile su svakodnevnica u njihovom odnosu, a tome su mnogi mogli da svedoče jer su ih gledali u različitim rijaliti formatima.

Aleksandra i Ljuba , Foto: printscreen

Dok sa druge strane jedno vreme Ljuba takođe nije bila u dobrim odnosima sa svojom ćerkom, Aleksandra i ona su se gađale jezivim optužbama i uvredama. Ljuba je izričito bila protiv ćerkinog partnera Davida, a ona je braneći svoju tadašnju ljubav pokvarila odnos sa majkom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Naime, posle par godina neprijateljstva, danas je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj su sve tri zajedno. Aleksandra, Dalila, Ljuba u zagrljaju i provode se nikad bolje, po svemu sudeći pokreću i zajednički biznis, tj. jutjub kanal.