Parovi
screenshot Youtube
Sandra Meduza

Printskrin TV Hepi

Sandra Meduza, Foto: Printskrin TV Hepi

Sinoć je u "Parovima" održano izbacivanje, a na iznenađenje svih takmičara i gledalaca ispala je Sandra Meduza.

Ona je imala najmanje glasova (3,1%) i zauzela sedmo mesto, dok je ispred nje bio Tihomir sa 4,7 odsto glasova.

Osim njih dvoje, nominovani su bili i Tijana Ajfon, Miljana, Dragan, Branka i Vesna Rivas.

Najveću podršku publike dobila je Branka Okuka, i završila na prvom mestu tabele sa 27,4 odsto glasova, što je takođe iznenadilo takmičare.

 

POVEZANE VESTI:

 

 

Tagovi

Komentari (10)

Ljubi je majka

13.02.2017 09:57

Ko je sinoć odnosno posle 01;00 gledao Parove,mogao je da vidi jednu glupu Aleksandru kao odvratnu njenu majku,koje su od bijesa što ih Miljana srozava naskakale kao vrane na nju ,uz pomoć nekih mnogo uvlakački nastrojeni učesnika.Na kraju je bio vrh programa gde je ova sramna žena opet pokazala svoju nemoralnu i neljucku osobinu,kada je BOJANA pročitala kakve su kazne za učesnike ,koje ignorišu program produkcije,koja se desila kada je bio u Vili,bivši dever Srba dotične "dame"

DOKAZ

13.02.2017 11:46

@Ljubi je majka - koliki je olos koji nosi sveto ime MAJKA, da onako, sa najvulgarnijim ulicarskim recnikom napadne Miljanu, koja ima SAMO 22 GODINE I MOZE MAJKA DA JOJ BUDE, a Miljana je ubija u pojam, oslovljavajuci je GOSPODJOM. Ljuba se raspada na sve strane, i nista ne ostade od njene retorike USTA MOJA HVALITE ME - JA SA HERKUKES-NEPOBEDIVA. Napolje bagro iz vile. Za tebe nija ni misja rupa.

Lister

13.02.2017 10:04

Svi učesnici su kažnjeni prvo;Za uništenje i crtanje po stoljnacima po 50 evra.Za neshvatljivo bojkotovanje programa kada je gostovao Srba svima je uzeto po 300 evra dok je baba LJUBI zbog fizičkog nasrtanja na bivšeg devera 1000 evra.Što je i te kako zaboljelo ovu nemoralnu ženu.Za lojalnost i poštovanje odluka produkcije nagrađena je V.Rivas sa 500 evra što je odvratnu Ljubu dovelo do ludila i malte ne,plačući otrčala u Tajnu Sobu da se žali..Nismo se ovako dogovorili nismo, krištao je LJUBA!

KABADAHIJA

13.02.2017 11:36

@Lister - od Ljube je mislila da ucenama, silom, uterivanja straha i pretnjama moze da diriguje rijalitijem, sto je nazalost skoro i uspela. Ocigledno je da ucenjuje Produkciju, jer je neshvatjivo da joj tolerisu da psuje i vredja gledaoce, ne postuje voditelje, goste, a da nije izbacena. Koriste se dupli arsini, jer su SLADJANA I TOMOVIC IZBACENI U CETVRTOJ SEZONI ZBOG NE POSTOVANJA PRAVILA.

Tihana

13.02.2017 12:50

@Lister - Ma dal je moguće da ovo neko gleda? Pa da li ste vi ljudi normalni. Da nema gledalaca ne bi bilo ni ovog treša. Dok je ovaca bići i vune. Pa ne pristajete valda da budete ovce. Ne mogu da verujem.

Lokum

13.02.2017 10:29

Ovaj Realit zvani PAROVE je samo pokriće da bi lepše zvučilo.Inače je ovo deo opsvatorijuma pokrenut iz L.Lazarevića koji su dobili zadatak da posmatraju pojedine ljude,žene ,njihovo ponašanje u zatvorenom prostoru,nebi li našli neki lek za ovakve bolesnike kad im bude to potrebno da ga piju.Pravi primer su im;Jelena,Tijana,Dalila,Ljuba,Aleksandra,Tihomir,Nikola kao Slađa i ova odvratna MIrjana.Mislim šta reći ;Dovedeni su tu kao zamorčići i mi ne treba da njihovo ponašanje smatramo ozbiljno !!!

Pingvin sa Maldiva

13.02.2017 12:01

Meduza je pametna i interesanta bas kao prava meduza... providna, ne vidi se, niti cuje, mutava i dosadna...

nedjo

13.02.2017 15:06

mi ne mozemo da verujemo da ovo smece iko vise gleda

Dejan

13.02.2017 15:50

Ne verujemo stvarno ! Kakvo iznenađenje ! Ugasite se bre sami kad nemate o čemu da pišete .