Zorica i Gastoz
screenshot Dailymotion
Zorica i Gastoz

screenshot Dailymotion

Zorica i Gastoz, Foto: screenshot Dailymotion

Zorica je saopštila da na svadbi ne želi Zmaja od Šipova, te je zamolila produkciju da Iliji ne šalje pozivnicu.

- Kako Nenad i ja želimo da nam na venčanju sve bude mirišljavo. Mi ne želimo ovu vreću go**na na našem slavlju. Jednom mu oprostiš, drugi put, ali on te stalno razočara i ispljuje. Tako na venčanju ne želimo Iliju Glahovca ili Zmaja od Ši**ga - rekla je Zorica koja je dodala da je Gastoz glava, a ona vrat kuće, tačnije, da ona donosi odluke kao i njen dragi.

Zatim se produkciji i ukućanima obratio i Zmaj u svom maniru:

- Kao neko ko je tata ove kuće i ko vodi ovaj šou dugujem odgovor. Veliko je pitanje da li će tog venčanja biti. Ja sam taj koji pravi šou, koji je glavni ovde i ne može niko da me zabrani. Ne može niko iz kuće nekome da zabrani dolazak na svadbu, o tome odlučuje produkcije. Ja sam domaćin ove kuće, koji je položio zakletvu i obećao da će dati život za produkciju - rekao je Zmaj, a potom je nastala žestoka svađa.

 

U čitavoj situaciji bilo je svima čudno što je Zorica zabranila baš Zmaju dolazak na njeno i Gastozovo večanje, a ne Ružici koja je imala aferu sa Marinkovićem i koja joj je neprijatelj, što je upitala i sama Veljkovićeva.

-Ti meni nisi neprijatelj. Mi možemo da se posvađamo, ali ja znam da kada bi se našla u nekoj nevolji da bi ti meni pomogla i ne bi mi zabila nož u leđa. Dok bi ova vreća ovde prodala i najrođenije - kazala je Dukićeva i tako iznenadila sve cimere iz vile.

 

Komentari (4)

mixi

15.06.2016 19:02

Koje veštice!

Keti

15.06.2016 19:14

Kada ce ovaj polusvet sici sa TV ekrana i iz novina?

yu.

15.06.2016 23:23

Rece duboko grlo.Ej da se neko hoce smilovat,i da Zlorici jadnici napravi dete.Izgleda njegovano,al ima neki problem da je niko nece ozenit,osim ovako iz sprdnje.

сумња

16.06.2016 16:29

Ваљда ће венчање бити код Кристијана- у Забели?