Silovanje, napad
Shutterstock
Silovanje, napad

Shutterstock

ilustracija, Foto: Shutterstock

Dva muškarca su uhapšena zbog drogiranja i silovanja neimenovane, ali poznate rijaliti zvezde.

Naime, policija je obavila razgovore sa producentom i još jednim članom TV ekipe nakon što je mlada žena u 20-im godinama protiv njih podnela prijavu zbog napada, piše Dejli Mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan muškarac ima 20, a drugi 28 godina. Obojica su uhapšeni pod sumnjom da su silovali kolegicu. Oni su policiji u razgovoru tvrdili da se radilo o se*su u troje na koji su svi pristali.

Navodni se napad dogodio u ranim jutarnjim satima na privatnoj zabavi nedaleko od TV studija u kojem su ranije snimali. Policija je ispitala i ostale zaposlene i članove TV ekipe kao i potencijalne svedoke. Jedna žena je rekla da je devojka dobrovoljno otišla na zabavu nakon snimanja.

Žrtva je policiji rekla da se na zabavi onesvestila a kad se probudila, shvatila je da je silovana.

PREPORUČUJEMO I:

- Mlada žena u ranim 20-ima probudila se osećajući se loše. Bila je na privatnoj zabavi punoj droge i alkohola. Nakon što je došla k sebi, shvatila je da je bila žrtva ozbiljnog seksualnog napada. Ona je odmah sela u taksi i otišla u bolnicu, a zatim je podnela prijavu u policiji.  Bila je prilično izvan sebe, jako uzrujana i izbezumljena u vezi onoga što se dogodilo. Ona je poznato ime u Velikoj Britaniji i fanovi bi odmah prepoznali o kome se radi - rekao je izvor za britanske medije.