Luna
printscreen
Luna

printscreen

Luna, Foto: printscreen

Luna je otišla u Rajski vrt i iskreno porazgovarala sa Drvetom mudrosti o celoj situaciji.

- Delovao je sa jedne strane dobro, a sa neke i nije. Želela sam da joj kažem neke stvari koje ona nije znala. Drago mi je da se taj razgovor desio. Sumnjam prvenstveno u sebe, u njegove emocije prema meni ne sumnjam - rekla je Đoganijeva.

- Nisam tako sigurna u neke stvari kao što sam bila na početku. Plašim se da sam možda preterala i predala se. Plašim se da je taj osećaj koji sam imala istinit i da neće biti onako kako sam ja želela. Napolju imam savršen život kom jedva čekam da se vratim. Sinoć sam saznala neke stvari koje nisam znala. Plašim se da će se nešto loše desiti i da ću ispasti budala. Ne smatram da sam ja kriva zbog Kije i Slobe, ja sam sebi naudila. Sa moje strane je iskreno sto odsto, znam da je i sa njegove strane iskreno. Sumnjam da postoje neke stvari koje još uvek nisu razjašnjene i da možda nije baš tako kao što ja mislim da jeste. U glavi mi je haos - rekla je Luna kroz suze.

Luna nije uspela da se smiri pa je uporno ponavljala da se ulaskom u ovakvu vezu osramotila. 

- Moja osećanja su sve jača i jača, ali ne želim da budem povređena, izblamirala sam se, stavila sam sebe na krst srama. Ni u šta više nisam sigurna, ne u njega, nego ni u šta. U glavi mi je haos. Kristina i dalje voli Slobu i to je očigledno, ja nisam glupa - rekla je blogerka.

 

Komentari (9)

Mensista

24.04.2018 20:12

Cim nije po njenom , cim ne postigne zamisljeni cilj, Kristina dobije klasican histerican napad. Sa histericnim napadom placa , povracanja, ona patetikom zeli da postigne cilj. Takvi bolesnici se moraju ignorisati i tada napad prolazi. Ako imaju publiku, napad se pojacava, narocito ako je osoba u blizini od koje ocekuju zastitu oli pomoc za ostvarenje svoga cilja. Ne ignorisite komentar.

Pesadinac

24.04.2018 21:44

@Mensista - Anabela dosadila si i Bogu i narodu. I ti i ova tvoja cerka. Ne ignorisite ni moj komentar.

Min

24.04.2018 22:53

@Mensista - To kako se ponasa Kija je normalno za zenu u njenoj sutuaciji. Zeni koja je ostavljena, javno prevarena....Treba to preboleti! Luna i Sloba treba da se suoce sa posledicama sto su ispovredjivali druge ljude. Nije dovoljno “ja sam se zaljubilja” i pa sta....a nije tako u zivotu. Taj Sloba je zaboravio sve lepo, sva egzoticna putovanja, prelepu svadbu

Mensista

25.04.2018 00:37

@Mensista - " Pesadinac ", ti si sa nekom kvazi skolicom i ne razumes o cemu pisem. Sa tvojim obrazovanjem i tvojim IQ, najbolje je da pitas neko strucno lice da ti pojasni kako se klinicki manifestuje histerija , frustracije , projekcija , shisophrenia.... the end!

nn

24.04.2018 21:06

..ovo je potvrda da je promenila taktiku nakon spominjanja bivse drugarice i one histerije. Vise je nego ocigledno da su je upozorili i dali da navezba tekst za vadjenje iz blata u kojem se mesecima valjala i sebicno uzivala. Balvanko ce ispasti gluplji od blogerke. Za nju je jednina glavna nagrada sleper maramica da ne brise nosinu rukom ili rukavom od bunde.

Sokrat

24.04.2018 21:16

Slobodan Radanovic i Luna Djogani su smradovi ljudski!

ljilja

24.04.2018 22:29

ova Lunjara je uzas.

Majkovic

24.04.2018 23:15

Sto je ruzna ova Lunjara.

peto

25.04.2018 00:13

Valjda se kaže Stub srama,ova Lunjara nema pojma.....