Otmica u Parovima
Printscreen
Otmica u Parovima

Printscreen

Otmica u Parovima, Foto: Printscreen

U emisiji ,,Vruća stolica“ Benjamin Benja Spahović ispričao je potresnu ispovest kroz koju je prošao u životu.

Naime, poznato je da je ukućanin promovisao svoj luksuzni način života od kada je ušao u vilu ,,Parovi 7“, sada je pokazao drugu stranu te priče.

Voditeljka Bojana ispričala je da mu je bivša devojka pretila da će se ubiti ako raskine sa njom:

- Pre jedno 4 godine, sgiurno ima. Hteo sam da raskinem sa njom, nije to ništa dugo bila, ali se zaljubila u mene. I zvala me da dođem do nje i rekla me da joj se sviđam, a ja sam joj rekao da nam ne ide. Bila je dosadna, davila me je da hoće 24 sata da bude sa mnom. Bila je starije 4 godine od mene. Rekao sam joj da možemo ostati prijatelji. I ona uzela flašu benzina odjednom i upaljač i da joj nisam odgurnuo upaljač iz ruku, mogli smo oboje nastradati - ispričao je Benjamin.

Nakon što je ispričao o prvoj devojci, nastavio je da šokira pričom da mu je druga bivša devojka poginula u nesreći. Kako je započeo Benja, devojka mu je sa drugaricama uzela kola koja mu je kupio otac, te su u alkoholisanom stanju vozile, a zatim I doživele nesreću.

- To je bilo pre 6 godina, javili su mi prijatelj, da se prevrnula sa džipom. I došao sam tamo, video sam je takvu, ulubljena glava. Nisam verovao u priču dok nisam došao tamo, nikome nisam mogao da verujem - rekao je on.

Nakon što je ispričao svoju pričao, dodao je da je i dalje to bolna tema:

- I danas kad se setim odem joj na grob, jer mi je teško da pređem preko toga.

Veridbom sa Izabelom Anderson, podlegao je mnogim osudama, ali je on rešio da na brak stavi tačku i da se prepusti Izabeli, bez obzira na komentare.

Tokom emisije ,,Vruća stolica" Benja je ispričao svoju potresnu ispovest, a onda se dotakao teme da li je se ikada zapitao kako se oseća njegova žena.

- Moja ćerka će imati sve u životu - zapoečo je Benja, pa se osvrnuo na osećanja svoje žene - Ona da je mene znala sačuvati, sačuvalka bi me. Da je valjala, ne bi bila bivša - na pitanje novinarke, ko je bio glavni krivac u vezi, odgovorio je - Ja sam noćni tip, dugo spavam, izazim, ja dan ni ne vidim. Ja kad uđem u kuću, ni ne vidim je. I ona je svaki dan vikala gde sam bio, govorila je da sam bio sa kurvama - završio je Spahović, ističući da nije mogao više da podnese njeno gušenje sa svakojakim pričama.

Komentari (6)

Dora

08.09.2018 10:20

Dzabe ste krečili,Zadruga je gledanija,ha,ha

suad

08.09.2018 10:34

benjo laze za cijelu bosnu

Ivan

08.09.2018 11:25

Kako ste jadni sa ovim ne pismenim Benjaminom. Ovo je sramota i uvreda za sve gledaoce hapi tv.Kao mi glupi nismo skontali da ste sve namestili. Još vam fali Dalila i tu će vam biti kraj.

tralala

08.09.2018 16:13

@Ivan - A ti si pismen? Erudito, nepismenim se piše zajedno, a ime televizije velikim slovom. Kakva televizija, takvi i gledaoci. Nema tu nikakve uvrede.

sejdo

09.09.2018 15:25

andjela zelim ti da nadjes I ti benjamina.

Suada

11.09.2018 03:11

Benjo ima sada 21 godinu. Prije 6 godina mu kupio babo auto-džipa? Znači tada je imao dečko tek 15 godina i djevojka se ubila sa tim džipom?!? Halooo, pa ovaj anabolićni i patološki LAŽOV, sve LAŽE. Koji Bentleyi, Mečke, BMW-i, taj ih nije ni video a kamo li vozio!!! Pa ljudi, mi koji smo iz Sarajeva znali bi to, zar ne?