Nadežda Biljić
Screenshoot Youtube
Nadežda Biljić

Screenshoot

Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot

Naime, Nadežda tvrdi da se nakon izlaska iz rijalitija videla sa Mikijem i definitivno stavila tačku na njihovu vezu.

- Miki me je u rijalitiju zaštitio kao pravi muškarac i pored njega sam se osećala kao dama, ali kada smo napustili "Zadrugu", shvatili smo da je najbolje da budemo prijatelji.

Navijam da se Sloba i Kija pomire!

Nadežda za ,,Alo!“ otkriva i zbog čega ima samo reči hvale za Kristinu Kiju Kockar, pobednicu ,,Zadruge“. - Kija je žena koja je na najbolji način naplatila javnu prevaru svog supruga. Iako je mnogi optužuju da je proračunata, sve i da je to tačno, ona savršeno manipuliše, a to nikako ne može da radi neka glupa osoba. Zato navijam da se Sloba i Kija pomire - kaže pevačica.

Jednostavno, među nama nema više emocija za vezu, a one koje su postojale, ugasile su se. Miki i ja smo istog temperamenta, oboje smo lutalice i ne drži nas mesto. Odlučili smo da je bolje da svako pođe svojim putem i tako je najbolje. Bolje da Miki bude za mene uvek kada mi je potreban savet, nego da se svađamo u vezi koja je osuđena na propast. Ovako mogu da ga pozovem u svako doba dana ili noći - kaže Nadežda i otkriva da je čula da se Đuričić pomirio sa bivšom partnerkom.

- Saznala sam da je opet sa starom devojkom. Nisam ljubomorna i zaista mu želim sve najbolje. Ipak, ja nisam za ozbiljnu vezu jer po prirodi volim da flertujem. Nikada se neću udati i odavno sam prestala da verujem u ljubav - uverava Nadežda i tvrdi da joj se javljaju muškarci iz svih delova sveta.

Miki i Nadežda

printscreen

Miki i Nadežda, Foto: printscreen

- Stalno mi zvoni telefon i stižu poruke. Mnogi muškarci koji hoće da stupe sa mnom u kontakt pozitivno komentarišu moj seks u rijalitiju. Šalju mi slike i govore da su bolji od Mikija. Obećavaju mi avione, kamione i lagodan život - kaže Biljićeva i ističe da joj je nakon učešća u rijalitiju "Zadruga" cena nastupa znatno skočila.

- Uveliko radim na svojoj karijeri i već sam snimila pesmu koja će se u javnosti pojaviti za 15 dana. Cena nastupa mi je porasla dvaput i nastupaću širom Evrope, što me veoma raduje. "Zadruga" mi je mnogo donela i nije isključeno da ću biti učesnica i u drugoj sezoni - kaže pevačica i tvrdi da je u ovom rijalitiju bila velika luzerka.

- Nisam imala rijaliti iskustvo i zato sam se loše snašla. Bila sam naivna i mnogi su na mene gledali kao na glupaču, ali sada sam ojačala i drugačije gledam na život - zaključila je Nadežda.

Komentari (3)

Нина

08.07.2018 11:17

Браво Надежда!Држи се,имаш душу и на крају си исправно поступила.Јеси и за озбиљну везу,и имаћеш је кад нађеш стабилног човека.Немој себе да потцењујеш.А Микија пусти,он је искомплексирана будала

Kocic

08.07.2018 11:51

Nadežda se osećala kao dama. A mi smo videli koliko ju je strasno vredjao. Ljubav je slepa i gluva.

Una

08.07.2018 17:39

Nadezda ga jos uvek voli i ne vidi da je Miki los covek. Miki je seoska baraba i galamdzija. Galamom hoce da dokaze da je istina sto on tvrdi iako i on zna da laze. Propalica i kockar.