Nadežda Biljić
Screenshoot Youtube
Nadežda Biljić

Screenshoot Youtube

Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube

S obzirom na to da se i Bora Santana u velikoj meri druži sa Nadeždom, Mikijem i Banetom, gledaoci su pitali Nadeždu kada će imati akciju i sa Borom.

- Kada pada Bora? - glasilo je pitanje za Nadeždu.

- Iskreno da ti kažem, ja se nadam za uranak! Glup, gluplji, najgluplji! Sada ne znam kako ide Miki, ko je glup, ko gluplji, a ko najgluplji. Kada ne možeš da nađeš idealnog muškarca, ti nađi oba, pa napravi savršenog muškarca - rekla je ona.

- Meni je rekla pre neko veče ovako: "Bila sam sa Banetom, sad sam sa Mikijem, a najlepši mi je Bora" - rekla je Luna.

- Sve sam već probala, u izlog ne mogu, sramota me, ovamo imaju kamere, tako da ne vredi, ostaje mi samo šator, zato je prvi maj - odgovorila je Biljićeva.

- Iskreno, jedva čekam prvi! Videćemo šta će biti! Ne mogu ja da se opustim toliko sa Nadeždom, bila je sa dva moja druga! - rekao je Bora.

Bira Santana

Screenshoot Youtube

Bira Santana, Foto: Screenshoot Youtube

- Moram biti iskren, ona kad je ušla ovde ja sam video pravu damu, nisam znao da će biti radodajka, nije mi na um palo. Međutim, njoj ta uloga odgovara i ona je ponosna na to, ja poštujem njenu iskrenost i svaka joj čast! Druge se vade jesmo, nismo, ona to lagano obećava unapred - ubacio se Lepi Mića. Kako je razgovor izgledao, pogledajte u nastavku:

 

Komentari (1)

Nevena

26.04.2018 17:48

Nadezda ima vremena da ih sve isproba.