Jelena Golubović
Printscreen TV Happy
Jelena Golubović

Printscreen TV Happy

Jelena Golubović, Foto: Printscreen TV Happy

Kako kaže, poznaje svog muža i zna da se nije zaljubio u rediteljku i dodaje da je prirodno da sa nekim ima normalnu komunikaciju.
- Ja svog muža razumem, prija mu masaža nakon napornog dana, Jelena je OK prema njemu i ne može da se sa njom svađa jer se svi svađaju. Ja samo ne razumem nju, koja priča o moralu i da su neke devojke u prethodnoj sezoni bile u krevetu sa oženjenim čovekom, a sada ona radi isto. Naravno da se Miki nije zaljubio u nju i smetaju mi takvi komentari. Ja svog muža poznajem odlično i znam da se nikada ne bi zaljubio u ženu poput Jelene - kaže nam Milica i nastavlja:

Miki Mećava

facebook

Miki Mećava , Foto: facebook

- Njemu je porodica na prvom mestu, ali isto tako zna šta je rijaliti i sigurno ima neku malu taktiku. Mislim da sve to rade da bi bili zanimljivi publici. Svestan je Miki da ga deca gledaju i nikada neće dopustiti sebi nešto neprimereno - jasna je Mećavina supruga.
Podsećanja radi, pevač se na samom početku rijalitija ljubio sa Vesnom Zmijanac, koja ga je nakon toga lizala jer su takve zadatke dobili u igri masne fote. Tada je njegova žena rekla da joj imponuje što njen muž ljubi folk zvezdu i da mu ništa ne zamera.

- Bolje da se ljubi sa Vesnom nego sa onim devojčicama koje ćerke mogu da mu budu. On i Vesna su generacija i neka su se pojubili. Sve je to šou, a oni su profesionalci - rekla nam je tada Milica Obradović, koja supruga gleda 24 sata.

Komentari (5)

duda

15.04.2016 09:06

Toliko je antipatičan, toliko je nezanimljiv, nije dzabe blizanac u horoskopu i da bi dobio koji poen više i ostao koju nedelju više uvukao se Jeleni u krevet. Odvratno i ogavno za gledati a kamoli kako to njegova zena i deca gledaju koliko god da se njegova supruga "otima i brani" to ipak svi vide čovek koji ima 55 godina onda se ne treba čuditi mladjima od njega...

Mimi

15.04.2016 09:39

I ja sam mislila prvih dana da je samo reč o Mikijevoj taktici da na krilima ove smešne Jelene stigne do finala. Međutim, promenila se situacija.Denfuje se on koliko može ali ko gleda uživo 24h rijaliti vidi da tu, pored taktike, ima i njegovih ozbiljnih emocija. A ona jadnica, svakoj lepoj devojci kaže da je kurve*ina, a ni jedna nije u krevetu s oženjenim čovekom. Načisto se zaljubila, a nije ni čudo kada nikada niko s njom, osim Čupe, nije hteo ni kafu da pije. Izbaciti fufu u ponedlejak!

Mimi

15.04.2016 09:57

Možda se prvih dana i nije zaljubio već je samo hteo da je iskoristi kao krilce za put do finala, ali se u međuvremenu zaigrao i umešao emocije. A ona? Paćenica, sve lepe devojke naziva kurve*inama, a ona je najveća jer se valja s oženjenim Mikijem u krevetu. Je li ono beše ima "verenika napolju". Ahahahaha, svaki rijaliti ista priča, a ni "m" od muškarca neće napolju da je pogleda.

MAČIĆ

15.04.2016 11:02

GLUPOST. PA NI FILIP NIJE ZALJUBLJEN NI U JEDNU OD DOSADAŠNJIH 4, PA IH TRTI SVAKU NOĆ NEMA VEZE LJUBAV SA OVIM ŠTO MIKI RADI. DALEKO JE TO OD MAŽENJA IZ LJUBAVI, KORIST I UGROŽENOST JE U PITANJU. NEPOŠTENO SA NJEGOVE STRANE, A I ODVRATNO.

Svasta

15.04.2016 14:30

Haha pa ko je ikad,i ko bi ikad bio ZALJUBLJEN u JG?