Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Miljana je u rijalitiju "Parovi" zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem, a ponosni tata juče je došao u Niš kako bi posetio Kulićevu i sina.

Miljana ne krije koliko je srećna zbog rođenja sina, a u bolnici će biti do sutra, kada ona i beba odlaze u svoj dom u kome je već sve pripremljeno za njihov dolazak.

Učesnica "Zadruge" je sa širokim auditorijumom podelila prve utiske nakon porođaja, zbog čega je morala da se na kratko odvoji od sina. To joj je teško palo, pa se rasplakala pred kamerama.

"Uzbuđena sam, osećanja mi se smenjuju. Neko kaže da liči na mene, neki na moju mamu, neki na Ivana. Neka je živ i zdrav, videćemo na koga liči kad malo poraste. On je poslušan i tih, ne znam na koga je. Jedva se čuje, plače samo kada je gladan, ostavila sam ga gore sa mamom i tatom i već mi nedostaje. Bila sam ošamućena kad sam se porodila, počela sam da plačem kad sam ga rodila, pričala sam mu "Ti si moja bebica, ja sam tebe rodila", stalno mu tepam. Meni su roditelji rekli da odlučim sama, ja ipak smatram da je Ivan otac Željkov i ako ima želju da ga vidi, ja mu to neću uskratiti jer bih bila grešna pred Bogom", rekla je Miljana u intervjuu za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

Komentari (6)

Acko

30.07.2018 13:46

On je poslusan!?!?!?!!?Jos jedan dokaz da ova,nazovi zena nije normalna...

Manja

30.07.2018 16:10

@Acko - @Acko-Zna se da je Miljana dete zarobljeno u telu zene.Ona ne moze o sebi sama da brine, a kamoli o detetu, pa su zato Mariju pustili da bude kraj nje. Koliko god je pametna, ona ima psihickih problema, a njene izjave su skoro sve diskutabilno problematicne.Vazno je da se ostvarila kao mama i da je mali Zeljko nadajmo se zdrav.

Alex007

30.07.2018 16:51

@Acko - Ta žena i nije normalna...

Zoran

30.07.2018 15:50

Po prici ove zene sto je izgovorila nesto sa njom nije u redu.. Mozda je mali poremecaj posle porodaja...

Ivaso

31.07.2018 22:41

@Zoran - Sve sto je kazala u ovomintervjuu je sasvim lepo i korektno...Neka im je sa srecom

Lea

30.07.2018 17:20

Neuracunljiva majka koja je Marijina masina za pravljenje novca,sta drugo da lupi.Sluzi za izrugivanje i ismejavanje,a mali Zeljko,planski rodjen,sluzi vec sad za pravljenje para.Lupaj Mixi!Zato i sluzis,a detetu neka je Bog u pomoci!