POTVRĐENO PISANJE ALO! Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 2, NEĆE VAM BITI DOBRO kada čujete koliko PARA je dobila

Potvrđeno pisanje "Alo!". Miljana Kulić ulazi u rijaliti "Zadruga 2" i to sa bebom.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Temperamentna Nišlijka, koja u avgustu treba da se porodi, ulazi u "Zadrugu 2", a u jednom trenutku pridružiće im se i Ivan Marinković, otac Miljaninog nerođenog deteta.

Miljana Kulić je potpisala ugovor da sa bebom učestvuje u drugoj sezoni za mesečni honorar od 10.000 evra.

Sofija Milošević se slikala POTPUNO GOLA, a tek da čujete kako je Adem Ljajić reaguje na to! (18+)

Iako se Ivan Marinković, sa kojim je Nišlijka zatrudnela, protivi da njegov sin uđe u rijaliti, Kulićeva je rešila da se s naslednikom takmiči u rijalitiju. Miljana bi trebalo da se porodi 8. avgusta, a već u septembru će ona i njena beba postati zadrugari.

Veljko Ražnatović odveo verenicu na Kipar, a ono što je uradio ODUŠEVIĆE svaku ženu!

- Miljana je tražila i dobila mesečno 10.000 evra, od kojih je 2.000 namenjeno njenom budućem sinu Željku Kuliću. Ona je planirala da otvori račun za naslednika, na koji će svake nedelje od svog honorara uplaćivati 500 evra. Insisturala je da u rijaliti uđu tek kada joj sin napuni 40 dana. Osim toga, zahtevala je da ona i beba imaju zasebnu prostoriju da bi izbegli buku koja je neminovna u rijalitiju - otkriva izvor i dodaje da kamere neće noću snimati Miljaninu sobu da bi ona i njen sin imali malo privatnosti. Kulićeva će imati još povlastica.

- S producentima se dogovorila da ona i beba ne moraju sve vreme da budu sa ostalim učesnicima, več samo dok su uključenja uživo. Osim toga, Kulićeva če imati pomoć bebisiterke i pedijatrijske sestre - zaključuje izvor.

Ovi estradnjaci imaju ZAVRŠENE FAKULTETE! Jedna pevačica čak i DVA!

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

 PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

 • Korisnik: ???
  12/07/2018 - 21:43
  Zasto se cudite sto su ovakve poplave ? Nakotilo se mnogo bagre , moralno devijantnih , seksualno devijantnih , favorizuju se prostitutke , polupismeni , prostakluk , narkomani , bigamija, makijavelizam, laganje ..... Sodoma i Gomora . NOJE , vreme je da pravis barku !
 • Korisnik: Nickname
  12/07/2018 - 13:46
  Ovde ne sme da se psuje ? Onda cu reci - odvratno! Neke ustanove treba da reaguju!
 • Korisnik: no komment
  12/07/2018 - 09:58
  pukli smo !!!!
 • Korisnik: lakis
  12/07/2018 - 09:45
  Oduzeti joj dete!
 • Korisnik: Цицка
  12/07/2018 - 08:48
  Замислите све оне које се муче да остану трудне вантелесном оплодњом колико то само кошта времена и труда , узгред раније су узимали новац и са по десет покушаја наводно "није успело" , можда је сада када и приватници раде о трошку државе мало боље , али колико су то људи плаћали , колико су иако запослени одсуствовали са посла колико су се хормона нагутали , знма пар који је покушао 10 пута , успео је коначно . Шта рећи за Миљану сем да је паметна али у оваквом друштву какво је наше .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs