Miljana Kulić, Luna Đogani
Alo!/Ilustracija
Miljana Kulić, Luna Đogani

Alo!/Ilustracija

Miljana Kulić, Luna Đogani, Foto: Alo!/Ilustracija

Jedna od javnih ličnosti koja je po mnogo čemu obeležila 2019. godinu, jeste i pevač Bojan Tomović. Noćni provodi su još uvek nezamislivi bez njegovih pesama "Plava motorola", "Na distanci", "S prijateljima na sto" i mnogih drugih.

Za njega je ova godina bila ispunjena usponima i padovima, a najviše se govorilo o njegovom pokušaju samoubistva, kao i odnosu sa zadrugarkama Miljanom i Marijom Kulić.

Bojan Tomović je više puta izjavljivao da mu se dopada Marija, ali da, s obzirom na to da je udata, među njima neće biti ničega, a zatim je priznao da je zapravo bio sa njenom ćerkom. Ovom prilikom je otkrio pravu istinu.

"Miljana jeste nosila moje dete, zato što mi se još krajem avgusta žalila da joj kasni. Mi smo se dogovorili da ćutimo, ali kad sam video onog tupsona Zolu, bilo mi ga je žao. Dok nisam video da je kockar koji će je zaista upropastiti i psihički i finansijski, onda sam rešio da progovorim. Pošto je Miljana znala da bi, ukoliko bi se radio DNK, ispalo da je dete moje, gospođica je morala da abortira, da ne bi ispala nemoralna pred svetom zato što je ona najviše pljuvala Lunu Đogani i ostale devojke. Ja ne podnosim lažne moraliste i nacionaliste. Tako da, dete je sigurno bilo moje, a kada bih mogao ponovo da biram, izabrao bih Mariju, jer mi je bliža po godinama i po senzibilitetu, zato što je brutalno iskrena. A što se Siniše Kulića tiče, ja se smrti ne bojim, a kamoli ljudi, meni je i njega žao, nije njemu lako", rekao je on.