Stanija Dobrojević
Rajko Ristić/Alo!
Stanija Dobrojević

Rajko Ristić/Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Mnogi će u "Zadrugu 2" ući bez honorara, a oni koji su uspeli da se izbore za novčanu nadokandu, pošteno će se obogatiti.

Kao i prošle sezone, ni ove se nije štedelo te je tako "kesa odrešena".

Oni koji su već potpisali ugovore, zaradiće ogroman novac, a među njima i Staniji je ponuđena ogromna cifra.

Tako će Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Miljana Kulić i Stanija Dobrojević za deset meseci u "Zadruzi 2" ukupno zaraditi 400.000 evra.

Luna Đogani

Marko Metlaš/Alo!

Luna Đogani, Foto: Marko Metlaš

"Luna je najplaćenija u nastavku rijalitija. S obzirom na to da je sa Slobom Radanovićem i Kristinom Kockar bila najveća zvezda prve sezone "Zadruge", ona je sada tražila i dobila 3.000 evra nedeljno, što je čak 2. 000 više nego prošle godine. Blogerka će gotovo sigurno ostati do kraja rijalitija, pa će za deset meseci zaraditi čak 120. 000 evra bez prava na novčano kažnjavanje tokom rijalitija", otkriva izvor.

Miljana Kulić

E-stock

Miljana Kulić, Foto: E-stock

Na listi najplaćenijih slede Miljana i Aleksandra, koje su se izborile za nedeljni honorar od 2.500 evra.

"Od Kulićeve se očekuje da izdrži 10 meseci u rijalitiju jer će imati pomoć majke Marije, a s njom će biti i sin Željko. Njoj su najpre ponudili nedeljni honorar od 2.000 evra, ali se ona izborila za 500 evra više. Tako će na kraju rijalitija inkasirati ukupno 100.000 evra! Istu sumu dobiće i Aleksandra Subotić, koja će u šou ući zajedno sa mužem Davidom Dragojevićem i majkom Ljubom Pantović, s kojom je u svađi", priča dobro upućen izvor.

Aleksandra i David Dragojević

Alo!/Masanori Jošida

Aleksandra i David Dragojević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Nešto manje novca zaradiće i nekadašnja najveća rijaliti zvezda Stanija Dobrojević koja je odlučila da se vrati na "mesto zločina". Pošto joj je u Srbiji popularnost opala jer je u Americi bezuspešno pokušavala da gradi karijeru, ona je prihvatila ponudu za "Zadrugu 2" (2.000 evra nedeljno).

- Stanija će u Šimanovcima, ako ostane do poslednjeg dana zaraditi 80.000 evra - zaključuje izvor.

Većina takmičara biće bez honorara, jer im ulazak u rijaliti obezbeđuje besplatnu reklamu na televiziji "Pink".

Komentari (5)

Zoki

01.09.2018 12:38

Dosta bre više sa vestima iz kanalizacije

Sarla je akrobata

01.09.2018 13:08

Dakle,f dijagnoze se daju lepo unovciti.

100jko

01.09.2018 13:46

Divno. Pacijentkinja psihijatrijske ustanove primaće 10.000€ mesečno a hirurg nema ni hiljadu. Ko je onda u ovoj zemlji lud? Svakoga ko gleda ova s*anja lekar treba isterati iz ordinacije. Postade naša Srbija zemlja sa izgubljenim pojmom o vrednosti.

Lav

01.09.2018 13:47

Ove na ulici niko i ne prepoznaje niti obracaju paznju, pa im je jedino mesto gde glume ludilo televizija jer pate od toga da moraju biti u centru paznje... njima je to kao terapija, razumite ih...jedini problem je sto ih toliko placaju i to zaista ne bi trebalo tako.

nada

01.09.2018 14:23

Stanija pukla - pa naravno" eskort dama " je usla u cetrdesete i isfucala se - sta vise ? Dok je Mitrovic jos hoce dobro je a i Kristijan ce uci - bice to mucno za mnoge !!!!!!!!!!!