Mili
printscreen
Mili

printscreen

Mili, Foto: printscreen

Netrpeljivost između dvoje učesnike "Parova" iz dana u dan je sve veća, a sinoć je kulminirala kada su se pevačica i Dorćolac posvađali u dvorištu. Vesna je sedela s cimerima pored bazena i prokomentarisala je da Mili ima polnu bolest i širi zarazu po vili.

- Čovek se ne kupa. Ima kondilome koji su mu se proširili i na stomak. Takav vam ulazi u bazen, svi koji se kupate u bazenu ćete da se zarazite - počela je Vesna, a Mili se razbesneo kada je to čuo, pa ju je napao.

- Šta ti imaš mene da komentarišeš? Gataro jedna, varaš ljude! Ukrala si ženi jednoj stan! Gledala si joj u karte navodno i uzela ženi mesto gde je živela. Sram te bilo - počeo je Radosavljević, a Rivasova mu je zapretila.

- Šta to pričaš? Ajde ponovi! Hoćeš da dobiješ tužbu? Ko je ta žena - pretila je Vesna.

Vesna Rivas

Printscreen

Vesna Rivas, Foto: Printscreen

Mili je rekao da je dovesti u studio da to posvedoči pre kamerama.

- Znam ja tu gospođu, ispričala mi je šta si joj uradila. Dovešću je ovde, čekaj samo. Varaš ljude, uzimaš im sve - urlao je Mili, a potom udario na pevačicinu porodicu.

- Ko ti dolazi u emisije? Svi su te zaboravili. Ni sin ti ne dolazi, a tvoja ćerka iz rijalitija te je isto zaboravila. Gde ti je ćera od koje se nisi razdvajala? Toliko o vašoj ljubavi - ismevao je Dorćolac pevačicu, aludirajući na Aleksandru Subotić, koja je Vesnu nazivala majkom.

Rivasova se tada povukla iz dvorišta ne želeći da se više raspravlja sa Milijem, ali mu je ponovila da će završiti na sudu zbog kleveta, kao i da ne zna o čemu on priča ni o kakvoj je ženi reč.

 

Komentari (2)

rada

11.05.2018 10:31

vesna je zlo koje se radja jednom u 150 godina.

slavica

11.05.2018 17:11

Mali crni zli patuljak bolje da se pokrije ušima i da ćuti. Nervira me čim mu glas čujem.