Luna i Milan
Screenshoot Youtube
Luna i Milan

Screenshoot Youtube

Luna i Milan, Foto: Screenshoot Youtube

S obzirom na to da sve zadrugare zanima ljubavni troguoa, Drvo mudrosti pozvalo je Milana Miloševića na razgovor kako bi mu predložilo jednu ideju. Milan je dobio tajni zadatak, a to je da na sve moguće načine pokuša da dođe do određenih informacija koje bi razotkrili odnos između Kije, Slobe i Lune.

Milan je odmah počeo sa realizacijom, a prvo je razgovarao sa blogerkom.

- Ovako. Nju je boleo stomak i rekla je da joj je krivo što hoće da se razvede. Oni su nešto pričali u bekstejdžu, a ja ispričam šta si ti rekla sinoć i tu je ispala totalno drugačija priča - počeo je Milan priču.

- On sve što je rekao to je rekao pred vama, nemoj da mislite da je rekao nešto što drugi ne znaju - rekla mu je Luna.

- On se tebi kleo da je ne voli, a ona je rekla da ćete čitati u intervjuu da li je voli ili je ne voli. Kaže da je postigla svoje i da će svakako razvesti. Rekla je i da joj je žao što te laže i da ćeš to videti. On se kune da nju voli, ona je sigurna da on tebe laže. Kao, ne može niko da zna njenog muža bolje od drugih - rekao je novinar.

Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Zakleo mi se da ne igra igru, da je ne voli, da mu je samo draga, eto, to je on meni rekao. Ja samo mislim da... Ona njega zna. Ne smem zbog sebe da ti kažem, veruj mi da uopšte nije za*ebancija. Ja sam njemu juče rekla: "Ti ne treba da se razvodiš, ti voliš to!" - rekla je Luna.

- Te noći joj je rekao da hoće da se razvede, posle joj je prišao da je pita da li joj nešto treba. Očigledno je da voli to, voli takve osobe! - rekao je Milan. On se potrudio da sazna sve o netrpeljivosti koja vlada između Slobe i nje, a njegov zaključak bio je da pevač više ništa ne oseća prema njoj i da mu je ona bila samo strast.

 

 

 

Komentari (3)

ma

09.05.2018 20:15

Manite nas lune.

SvetlanaP

10.05.2018 07:57

Najveca tracara ikada, onaj koji je rodjen da posvadja dva oka u glavi je ovaj konobar. Bio i ostao kafanska abronosa! Ubedljivo najgori od svih!Ali ako se uzme u obzir koliko su glupi ovi koji nasedaju na njegove igre nije ni cudo da on radi sta hoce sa njima.

Katarina

10.05.2018 08:34

Luna se sada pokazuje kakva je velika svadjalica i glumica. A smatrala sam da nista ne zna.