Sloba i Ana
printscreen
Sloba i Ana

printscreen

Sloba i Ana, Foto: printscreen

Novinar Milan Milošević po izlasku iz "Zadruge" počeo je da piše ekskluzivni serijal, u kojem otkriva sve tajne zadrugara. Njegova treća kolumna otkriva šokantnu aferu najpopularnijeg zadrugara Slobodana Radanovića i provokativne starlete Ane Korać.

Naime, Milošević tvrdi da je njihova odnos daleko prisniji od onoga što smo imali priliku da vidimo na malim ekranima, kao i da se komunikacija nastavila i nakon rijalitija.

On u svojoj kolumni ističe da simpatije između Ane i Slobe nikad nisu prestale, i da su se pretvorile u žudnju tokom učešća u rijalitiju.

Novinar je istakao da se zna za njihova dopisivanja pre samog ulaska u rijaliti, ali niko nije znao da su se Ana i Slobo čuli telefonom, a da je Radanović bio uporan da se nađu isključivo zbog seksa. 

Milan je takođe u svojoj kolumni napisao da je čuo kako Sloba na uvce priča jednom zadrugaru šta bi sve radio Anici Bananici, ali da se i ona poverila jednoj bliskoj osobi da bi rado bila sa Radanovićem, ali ne može zbog Kije.

Komentari (5)

Seka

03.07.2018 23:04

Vise nikome ne moses verovati, Sorajina drugarica! Sta reci? Lepo vaspitana sa rolexom! Hahaha

Mala

04.07.2018 13:18

@Seka - Ma kakav Rolex. Sve sto ove 'starlete' i rijalti zvezde nosju je totalni fake. Made in China ili Thailand.

Natalija

04.07.2018 09:00

Mlad covek, bez zene, snalazi se :) A Kija pise predbracni ugovor za "prevare", koje se odnose samo "ako te ne uhvate"...

žarkov Dragan

04.07.2018 14:30

Kako taj čovek laže za medalju i to je još jedan dokaz da ne treba Kija da se druži sa Miloševićem.Sami znamo koliko je Kiju kritikovala što pati za Slobom i govorila joj šta je videla u tom čoveku kada nije nikakav.

mima

04.07.2018 15:43

@žarkov Dragan - hhahahha pa normalno kad je ona htela da se resi i Lune i Kije pa da onog LEPOTANA uzme sebi...hahahahhaah