Miki Đuričić
Printscreen
Miki Đuričić

Screenshoot Youtube

Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Miki Đuričić važio za omiljenog ukućanina. 

On je gostovao u emisiji kod Rade Radenović, "Rada sam", gde je prokomentarisao navode da njegovi bivši cimeri Sloba Radanović i Nemanja Đerić Đekson imaju preferencije prema istom polu.

- Đekson je strejt, ako je neko strejt, Đekson je. Mislim da je i Sloba strejt, koliko god da mi je nesimpatičan. Neka su živi i zdravi svi. Znam ja kako to ide, ne možeš ti da se probudiš u 36. i da kažeš ja sam gej, tako se rodiš. Meni nisu jasni biseksualci, imam drugaricu koja kaže "Nema veze šta ima u gaćama, važno je da mi se svidi". Nisu me direktno muvali, bio sam na milion gej žurki i zabavljao sam se sa jednom biseksualkom - otkrio je Miki.

Komentari (4)

rada tomasevic

17.08.2018 10:20

Uh hvala Bogu neka nije samo Lepi Mica.U njega sam platonski zaljubljena jos od ratnih dana kada sam cula taj zvonki glas Muslimani bolje da vas nema srbadija se na Sarajevo sprema.Mico volim te i danas a znam da si srecno ozenjen i izvinite me ljubav nije grijeh.

ceca

17.08.2018 10:26

Ovaj covek je totalno odlepio, bavi se zadrugarima kad zanimanje inema! Je*ac Nadezde Bilic, to mu je najveci uspeh. Ko se bavi njime, koga briga za njega? Covek nema osnovno vaspitanje, laze, dvojni moral, dok ga slusaju sve je ok a onda drvlje i kamenje po njima, ogovara ih cim se okrenu od njega, pobegulja...nasao si devojku, verio si je, mentalno ste isti bavi se vama i ostavi ove ljude vise...

Aca

17.08.2018 10:44

Za dvojicu zadrugara je siguran!??????????????????

Milos

17.08.2018 10:59

To su Milan i Filip.