Marko Perović
Printskrin TV Happy
Marko Perović

Printskrin TV Happy

Marko Perović, Foto: Printskrin TV Happy

Marko Perović izmlatio je mladića u jednom prestoničkom klubu gde je radio kao menadžer.

"Dok je boravio u Crnoj Gori, Marko je stalno bio u kontaktu s ljudima koji su vlasnici popularnih klubova. Družio se sa opasnim momcima i muškarcima koji iza sebe i maju i po deset godina robije. Pošto je radio kao menadžer imao je jaka leđa, a pošto vrlo brzo plane kada ga neko iznervira, često je upadao u ozbiljne probleme s policijom zbog tuča u nekoliko lokala. Dok se provodio sa nekoliko drugara u klubu u kom je radio, grupa pijanih momaka je sedela u separeu nedaleko od njihovog. Jedan od muškaraca iz tog separea reazbio je flašu o pod iz čista mira. Staklo se razletelo, moglo je ozbiljno da povredi nekoga", kaže obavešten izvor i dodaje:

"Marko i vlasnik kluba odmah su rekli konobaru da ode do njihovog separea i da ih kulturno opomene da ne razbijaju ništa jer staklo može nekoga da raseče, a pošto su bili pod gasom, počeli su da psuju radnika kluba i da pričaju kako su sve platili i "kako im se može".

Konobar je posle toga otišao do Perovića io preneo šta mu je gost rekao, a Perović je u tom trenutku sa još dvojicom momaka iz obzbeđenja došao do njih kako bi im još jednom skrenuo pažnju na ponašanje. Kako su momci odmah krenuli da se raspravljaju govoreći da su ostavili veliki bakšiš i da imaju pravo da polome klub ako žele, Marku je u tom trenutku pala klapna pa je udario pesnicom momka sa kojim je razgovarao. U trenutku je počela tuča, a nakon što je izbacilo muškarce iz kluba, obezbeđenje je jedva odvojilo Perovića od momka koga je tukao jer bi ga u protivnom ubio od batina", rekao je isti izvor.

Nakon što se smirio, Marko je shvatio šta je uradio, a momak kog je pretukao prebačen je Urgentni centar kako bi mu se ukazala neophodna pomoć.

Marko Perović

Printskrin TV Hepi

Marko Perović, Foto: Printskrin TV Hepi

 

Komentari (5)

Marinela

14.06.2018 00:45

Sklonio se ovaj brdjanin u rijaliti, da ga ne bi više privodili, što zbog dilovanja, što zbog tuča, što zbog Eme Lapin... Problematičan je i kao čovek i kao drug.

Vuki

14.06.2018 01:33

Kromanjonac, hoce da se bije za svaku sinicu..

splav

14.06.2018 07:20

da nije zasticen sto je i sam priznao nebi izlazio iz zatvora.

Sasa

14.06.2018 09:48

Prisao je gostima sa jos dvojicom iz obezbedjenja i udario jednog.A sto nije prisao sam? Ljiga, velika ljiga.

fric

14.06.2018 20:22

koliko dugo je u srbiji sta I gde je radio.