Aleksandra Subotić
Printscreen
Aleksandra Subotić

E stock

Aleksandra Subotić, Foto: E stock

Nova učesnica rijalitija "Zadruga" ima svega 22 godine, a život Aleksandre Subotić nalik je na španske sapunice. Zatrudnela je maloletna, sa maminim dečkom, a šta se dalje dešavalo pogledajte u nastavku.

Aleksandra Subotić došla je u žižu medijske pažnja kada je obelodanjeno da joj je, iako je bila maloletna, dete napravio Aleksandar Čabarkapa, tadašnji dečko njene majke Ljube Pantović.

Sve se to dešavalo pre Pantovićkinog ulaska u rijaliti "Farma", gde je ona čak govorila da će se udati za Sašu iz Kaluđerice. Međutim, po izlasku sa "Farme" promenila je priču nakon saznanja da je njena šesnaestogodišnja ćerka, zatrudnela sa njim.

Aleksandra i njena majka se neretko svađaju i javno, pred kamerama, a svi su ostali šokirani kada je Subotićeva poručila da ju je majka podvodila. Kada su je takmičari rijalitija u kojem je tada bila upitali da li ima dokaze za te tvrdnje, ona je poručila:

Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

- Ja sam rekla kako je Ljuba pokušala da me podvodi, ali da nije uspela u tome – rekla je rijaliti učesnica iz Kaluđerice.

S druge strane, Ljuba je na pitanje koga smatra najvećim krivcem za kćerkino ponašanje, bez razmišljanja je optužila bivšeg muža Karađorđa Subotića.

– Direktan krivac je njen otac, koji joj je nudio kupovinu škole, obećavao kule i gradove, a mene nazivao pros*itutkom. Ja sam bila zla što sam tražila da se završe škole – poručila je bodi-bilderka.Tokom učešća u "Parovima" Aleksandra se zaljubila u Davida Dragojevića, a svoju ljubav su pred kamerama krunisali brakom.

Sa Davidom Dragojevićem, Dejanovim bratom, ljubav je otpočela Dalila Dragojević, a u to da među Aleksandrom i njom vlada netrpeljivost uverili su se gledoci rijalitija.

Svakodnevne svađe i raspravke završile su se prestankom komunikacije između njih dve, a zbog toga su čak i dva brata navodno potpuno prekinula kontakt.

Aleksandra Subotić optužila je nedavno svog bivšeg za prebijanje, a otac njenog deteta je i priveden zbog njenih tvrdnji, pa zadržan 48 sati.

Aleksandar Čabarkapa ju je navodno napao i naneo povrede, dok se on branio da je rijaliti zvezda njega prva napala i ošamarila ga.

– Išla sam sa drugaricom i ćerkom do jednog tržnog centra, a prethodno sam stala do trafike da nešto kupim. U tom trenutku, videla sam da mi Čabarkapa ide u susret automobilom. Parkirao se, izašao i počeo sa pretnjama. Govorio je da će mi metkom razneti mozak. Lupio mi je tri šamara i povukao me za grudi, gde mi je naneo nekoliko rana. Ćerkica je samo stajala, doživela je veliku traumu. Šokirana sam i potresena – rekla je Subotićeva.

Komentari (2)

nikola

10.08.2018 17:42

Vi novinari ste opsednuti sa Aleksandrom, stalno o njoj pišete.

Sonja

10.08.2018 18:51

Subotićka debela, čelava i pokvarena. A tek njena majka tranša Ljubomir uuuffff. Čabarkapa bio sa majkom a posle njenog odlaska u rijaliti, napravio je bebu hčerki tranše Aleksandri. Lepa porodica, nema šta!