Rijaliti Zadruga logo
Promo
Sanja Stanković

E-Stock/Bojan Stevanović

Sanja Stanković, Foto: E-Stock/Bojan Stevanović

Naime, pre nego što je rodila Sanju, njenu majku Brankicu silovao je deda i ostavio joj neizbrisive posledice.

- Sanjina baka rodila je njenu majku u vanbračnoj zajednici. Budući da nisu bili imućni, baka je pristala na to da žive sa roditeljima njenog partnera. Živeli su toliko teško, da su prvo dete morali da daju na usvajanje, da bi posle nekog vremena na svet došla Brankica. Odlučili su da je zadrže i da se nekako snađu, pogotovo jer su patili što su njene sestre morali da se odreknu. Brankica je oduvek bila lepo dete i izrasla je u pravu lepoticu, u koju su svi u naselju Donja Bela Reka bili zaljubljeni. Tada se, sa njenih nepunih 14 godina, desilo ono što je obeležilo celu porodicu. Bilo je to jednog dana, kada je ostala sama sa dedom. Tada ju je brutalno silovao bez ikakvog ljudskog osećaja i ostavio joj posledice za celi život - priča jetrva u jednom dahu.

Ona ističe da Sanjina majka nije naišla na podršku svojih roditelja, već ju je zbog osećaja sramote posle samo nekoliko nedelja udala za Sanjinog oca Novicu.

Mama Sanje Stanković

Printscreen/TV Pink

Mama Sanje Stanković, Foto: Printscreen/TV Pink

- Preko osećaja sramote koji je deda napravio čitavoj porodici nisu umeli da pređu... Bilo im je toliko teško da su odlučili da udaju tad maloletnu Brankicu za Novicu, koji je bio pošten momak iz naselja. Danima je jadna plakala i vrištala, ali nekako je shvatila da ne može ništa da promeni. Posle manje od godinu dana dobili su Sanju, što je komšiluk šokiralo, budući da je Brankica tada bila drugi razred srednje škole. Sanjina baka pomagala je koliko je mogla, ali postajalo je sve teže.

Iako je izgledalo da je konačno našla svoj mir i da će joj brak sa Novicom biti više nego dobar, Brankicu je iskustvo sa dedom potpuno promenilo. Kao što je Sanja pomalo prgava u rijalitiju i ima svoje faze kada se viče bez razloga, takva je njena majka bila prema suprugu dvadeset i četiri sata. Tada je odlučila da se razvede, Sanju ostavi sa bakom i uda se za drugog čoveka - iznosi jetrva, koja ne želi da otkriva svoj identitet i dodaje da je Brankica Stanković zbog posledica silovanja postala žena koja se sveti muškarcima, zbog čega iza sebe ima pet brakova.

Sanja Stanković

E-Stock/Ivan Dobričić

Sanja Stanković, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Porodično smo žalili tužnu Brankičinu sudbinu. Ona je moja bivša jetrva, bile smo udate za dva brata. Sećam se s koliko tuge smo gledali sav taj bes koji se nakupio u jadnoj ženi. Zbog nepravde koja joj je načinjena, nikada nije našla mir. Moj suprug, Sanjin stric, često je govorio da je njeno ponašanje posledica mržnje prema muškarcima. Nismo imali drugo objašnjenje zbog čega bi ostavila tada malenu Sanju. Njen drugi brak bio je samo uvertira za tri sledeća. Varala je svoje muževe i sada iza sebe broji pet neuspešnih brakova. Bitno je da se vratila po svoje dete na kraju i da su se spojile ponovo. Ne možemo ni da joj sudimo - ističe naš izvor i dodaje da se Sanjina majka trenutno nalazi u inostranstvu i da će se vratiti tek pred kraj "Zadruge".

- Brankicu dugo nisam videla, čula sam da je otišla u inostranstvo da bi se sklonila od užasa koji joj je priredila ćerka ulaskom u vezu sa devojkom. Iako se oglasila i rekla da to podržava, mi, koji je poznajemo, znamo kolika je to sramota u selu i koliko ona nije za to. Snašla se ona, oduvek je bila inteligentna. Verujem da je našla nekog muškarca i ko zna, možda se uda opet. Lepa je i mlada to žena. Žao mi je što dete, Sanju moju, nisam videla dugo. Nekada je dolazila u Donju Belu Reku, ali godinama nije. Nazivaju je prostitutkom, lažu o njoj, napadaju je i vređaju. Niko ne zna šta je ta devojka prošla i koliko joj je težak život bio - zaključuje Sanjina strina za VIP magazin.

Komentari (5)

PETAR 1

13.05.2018 20:13

Pitam se pitam ko, kako i gde nalazite ove pacijente tacnije u kom talogu.

*l*

13.05.2018 20:17

Sad ce da krenu spekulacije o Sanjinom ocu, je l' tako?

Boki

13.05.2018 21:04

Nikakvo " tuzno detinjstvo" ne opravdava njeno nasilnicko ponasanje. Na ovim prostorima ne postoji osoba koja nije imala tesko detinjstvo ukljucujuci i potpisnika ovih redova, pa se opet normalno i pristojno ponasam i nikoga ne vredjam niti iskoristavam! Ona je jednostavno losa osoba i sa takvima se i druzi. Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju!

Belotić

13.05.2018 22:15

Pa jel joj deda otac?

Mirjana

14.05.2018 08:54

Strasno je to sto joj se dogodilo ali nema opravdanja da se ostavi sopstveno dete i da se non stop ide od muskarca do muskarca. A Sanja nista bolja nije a na sve je jos i nasilnica. Zato opravdanja nema. Puno ljudi je odraslo i na ulici i u Zvecanskoj pa su opet dobri ljudi. Cim je videla da je stiti Jovana odmah je pocela da se razmece i pravi vazna, to rade pokvareni i podmukli ljudi. Zato nemam razumevanja za Sanju.