Maca Diskrecija
Dejan Briza
Enesa Nurkić

Youtube

Enesa Nurkić, Foto: Youtube

Maca svoju majku nije posetila od 2015. godine, kada je prvi put ušla u rijaliti. Enesa tvrdi da nema snage više da je gleda na televiziji.

Maca Diskrecija

Dejan Briza

Maca Diskrecija, Foto: Dejan Briza

"Ne mogu više ni da je gledam, ni da je slušam! Ovo što radi je sramotno! Bolje da se pita kako je njena stara i bolesna majka koja jedva krpi kraj sa krajem nego što tamo izvodi seks", kaže Enesa i dodaje:

Maca Diskrecija pokazuje adute

Printskrin TV Happy

Maca Diskrecija pokazuje adute, Foto: Printskrin TV Happy

"Dosta mi je više Mace i njenih gluposti. Ubiću se zbog nje! Nikada joj ništa od mene nije bilo dosta. Ceo život i sve sam posvetila njoj, a vidite šta ona sada radi. Poslednji put sam je videla 4. marta 2015. godine, a od tada do danas sam dva puta pokušala da se ubijem", rekla je Enesa.

Komentari (4)

Mujo

05.10.2017 23:02

Nista cudno...

Dora

06.10.2017 08:44

Deca su ogledalo svojih roditelja

x

06.10.2017 17:06

Kada toliko brine zašto nije došla na finale parova. Maca je na finalu plakala kao kiša. Ni prvi put nije došla kad je bila ponosna na Macu. Ko laže? Majka ili novinari?

Čime da se ponosi majka

07.10.2017 13:08

@x - Pronađite snimak gde se svađa sa novinarom,rekao je kolika je penzija njene majke i koliko joj uzimaju za kredit koji je podigla za njene silikone,od svih zarada nije se setila da vrati majci pare nego je ugradila još veće,žena je jako bolesna i to Senada zna,bila je majka možda ponosna jer jse nadala da će nešto postići u životu,imala je i podršku naroda,a šta je napravila?Objavila da je prostitutka,dovoljno je zaradila da započne neki posao,a ona sve pročerdala i još se narugala fanovima.