Miljana Kulić
Masanori Jošida/Alo!
Miljana Kulić

Masanori Jošida/Alo!

Miljana Kulić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Nišlijka je na meti opasnih ljudi zbog njenog bivšeg partnera Ivana Marinkovića koji duguje ogroman novac zelenašima u Beogradu. 

Ivan je spakovao kofere i otišao u "Parove", gde je siguran, dok kriminalci zovu Miljanu i traže joj novac.

"Prošle nedelje stigla je jedna poruka s nepoznatog broja u kojoj je pisalo: "Tvoj dragi Ivan Marinković nam duguje 20.000 s kamatama već punih godinu dana. Znamo da si ti u sve upućena, verovatno je taj novac trošio dok je bio s tobom u vezi, pa bi bio red da nam ga vratiš".

U prvi mah je pomislila da se neko šali s njom, ali posle pola sata stigla je poruka s istog broja s otvorenim pretnjama smrću: "Nemoj da ignorišeš ovo, lepo smo te upozorili. Znamo da si rodila Ivanovo dete, znamo gde živiš u Nišu, nije nam problem da po pare dođemo kod tebe. Ako nećeš lepo da sarađujemo biće krvi do kolena", kaže izvor blizak Kulićevoj.

Miljana je u strahu za svoj, ali i život svog sina Željka. Ona je odmah razgovarala s roditeljima koji su joj predložili da slučaj prijavi policji kako bi saznali ko stoji iza pretnji. Miljana ovih dana planira da prijavi slučaj, a razmišlja i da unajmi obezbeđenje koje će štititi njenu porodicu. 

"Sve je tačno, nemojte molim vas da me ispitujete o tome, mnogo se bojim, to nisu navine stvari, neću da remetim istragu", potvrdila je Miljana.

Ivan Marinković

Printscreen

Ivan Marinković, Foto: Printscreen

Komentari (3)

Morava

02.09.2018 23:45

A, razmislja tek da prijavi!!!???!!! Svasta. Miljanine fore.

namazanke

03.09.2018 05:39

@Morava - Baš,ona i Alex se odjednom plaše i napadaju ih sad baš pred ulazak,kakve mustre,sve zbog dece i socijelne službe izmišljaju razloge za ulazak u rijaliti,Alex što je opet ostavila dete i ova što unosi tek rođenu bebu.Ivan ima dete sa Gocom i niko joj nije pretio sad baš našli ovoj beni pretit čijem je detetu otac upisan kao nepoznat.

bux

03.09.2018 06:48

A ovo je neka vazna lincost, ne razumem??