Luna i Marko
Screenshoot Youtube
Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Par nije mogao da se suzdrži, pljuštali su poljupci u krevetu naočigled svih zadrugara koji su se zatekli u spavaćoj sobi. Luna i Marko su umorni od akcije legli da spavaju jedno pored drugog, a meseci ignorisanja, uzajamnih čarki, pa čak i žučnih svađa otišli su u istoriju. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Luna i Marko su jedno drugom priznali šta osećaju, a sočni poljupci između golupčića potrajali su do duboko u noć.

Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

- Uživam, baš mi je bilo top večeras - rekla je Đoganijeva Miljkoviću u spavaćoj sobi dok su sedeli na krevetu i sumirali utiske sa proslave Srpske nove godine, koja je još trajala u dnevnom boravku. Iskoristila je priliku i da mu kaže kako ona nije kao ostale zadrugarke sa kojima je bio, te ga zamolila da je ne gleda istim očima. 

- Ovo nije moj život, moj život je napolju - govorila je Luna Marku, a on joj je odgovorio na način koji joj se veoma dopao.

 

- Ovo može da bude deo tvog života, go*no jedno malo - rekao joj je i zalepio sočni poljubac.

Blogerka ga je onda zamolila da je ne izda i da joj obeća da će biti iskren i da je neće povrediti.

Luna se pomirila sa Sanjom

Srpska nova godina ostaće upamćena i po pomirenju Sanje Stanković i Lune Đogani. Iako je to pre samo nekoliko dana delovalo gotovo nemoguće, muzika i alkohol učinili su svoje. Dve atraktivne zadrugarke uvijale su kukovima uz pesmu Jelene Karleuše, a onda su se pogledale, nasmejale i bacile „kosku“ jedna drugoj.

 

- Neću, obećavam! Ja tebe muvam šest meseci, znaš to? - rekao je Miljković, dok je Luna skakala od sreće.

- Napokon si priznao! Zašto mi nisi rekao ranije? - pitala ga je, a onda su opet usledili strasni poljupci i nežni dodiri.

Dok Lunini roditelji Gagi i Anabela nisu želeli da govore o novoj ljubavnoj vezi njihove ćerke, Markova rođena sestra Maja za „Alo!“ je rekla da prihvataju Đoganijevu za snajku. Ona je istakla da Marko ima podršku cele porodice.

Marko i Luna

Screenshoot Youtube

Marko i Luna, Foto: Screenshoot Youtube

- Videla sam da se Marko smeje, tako da mi je sve jasno. Sve dok je njemu dobro, a vidim da jeste, dobro je i meni. Cela naša porodica zastupa isti stav. Sve dok je Marko srećan, srećni smo i mi, i poštujemo svaki njegov izbor. Uvek je bilo tako i tako će biti. Njih dvoje su preslatki - rekla je Maja Miljković za „Alo!“.