REKLA JE DA NEĆE PONOVO UČESTVOVATI,ALI.... Luna Đogani ulazi u Zadrugu 3?! Samo će joj jedna stvar teško pasti

Luna Đogani je imala uspona i padova u hiper rijalitiju Zadruga, ali napominje da su loši trenutci iza nje i da je pravo vreme da zablista u najvišem sjaju. Trenutno uživa u svojoj pobedi, ali i u uspehu koji je postigla njenom prvom pesmom.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Alo!/J. I.

"Ja sam zdrava kao dren, super sam, uživam u životu i nadam se da će tako i da ostane. Zaljubljena sam i ispunjena i to se vidi. Kada sam izašla nakopon sam se osećala napokon kao pobednica. Ja sam na svim poljima ostvarena, ispunjena i srećna. Bilo je raznih glasina, ali Marko i moja mama su u dobrim odnosima, sve je u najboljem redu ", rekla je Luna.

Što se tiče ponovnog učeća u "Zadruzi" Đoganijeva nije želela da e zaklinje kao posle "Zadruge 1", kada je rkla da neće, a onda ponovo postala deo Imaginarijuma.

PRAVE VEŠTICU OD NJE! Anabela IZBACILA Markove stvari iz Luninog stana?! Đoganijeva konačno progovorila!

"Jao ja mislim da ne. Nema šanse. Neću da kažem nikada, jer sam to rekla prošli put, pa sam ušla. U životu nikada ne trebaš da kažeš nikad jer ne znaš na šta život može da te dovede i šta moraš nekad da uradiš da bi se izborio za neke svoje ciljeve, kao što sam ja morala da uradim i uspela sam u tome. Reći ću ne znam, ali šta bude biće. Za sada sam usredsređena na karijeru", priznala je Đoganijeva

Luna uživo otpevala svoju pesmu! Niko nije ni slutio da ovako ZVUČI! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 18.08.2019. 13:25 Nećete verovati Luna Đogani, Foto: printscreen Nakon što je Luna Đogani objavila prvu pesmu našli se na meti osuda. Mnogi smatraju da je u njenoj pesmi glas pozajmljen i mnogo obrađen. Danima se o tome govorilo, fanovi nisu prestajali da polemišu šta je istina, a šta ne.

Ona se prisetila trenutaka koje je provodila u rijalitiju, pa se osvrnula na svoje suze, koje nije štedela tokom trajanja takmičenja.

Luna Đogani
Luna Đogani, Foto: Screenshot Instagram

"Najteže kada ne možeš da pobegneš od nekih stvari koje su se dešavale u prošlosti, kada ljudi stalno ti dodeljuju neku krivicu i to kada ti spomenu porodicu i upliću ljud ekoji nisu krivi ni za šta i koji uopte nisu deo toga. E to je ono što ja nikada nisam mogla da kontrolišem i zbog toga sam se uvek svađala. Sve sam transparentno radila, ja svoje emocije ne umem da kontrolišem. Tamo (u rijalitiju) se osećaš kao da si sam na svetu, osećaš se previše usamljeno", rekla je Luna u "Novom jutru".

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi