Ilijana Vagić
Printscreen Youtube
Ilijana Vagić

Printscreen Youtube

Ilijana Vagić, Foto: Printscreen Youtube

Ilijana Vagić, nova učesnica rijalitija "Parovi" otkrila je javnosti svoju tužnu sudbinu i torturu kakvu je pretrpela od bivšeg momka.

Kako je rekla, oni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, kada je on bio u vanbračnoj veze sa ženom, sa kojom ima troje dece. Priču koju je iznela pre nekoliko dan u vili, da je bila ošišana na ćelavo i da je bila psihički i fizički maltretirana,dotični bivši momak je brzo demantovao.

Ovog puta, Ilijana je detaljnije ispričala šta joj se događalo u višegodišnjoj vezi. Rekla je da ga je volela, ali su počeli da se pojavljuju problem, jer je on bio jako ljubomoran. Idiličnu vezu su prekinuli fizički obračuni ali i pretnje.

Potresnu ispovest o maltretiranju jedne žene iznela je javno u vili "Parova" i na ivici suza ispričala kroz koliki pakao je prošla.

"Pretio mi je da će da ubije mene pa će da ubije sebe. On je bio prijavljivan dva puta, i ja iskreno mislim da se on nije nadao da ću ja da dođem ovde. Prijavljivala sam ga za nasilje, on je i svoju bivšu ženu maltretirao. Ja imam sve poruke u telefonu imam dokaze, što se tiče pretnji da će me naći, da će me unakaziti, da će mi nahvatati brata. Zbog njega sam promenila i broj telefona da me ne bi uznemiravao, ali je dobio broj mog telefona i to znam od koga je dobio i te ću prijaviti. On je saznao skoro to pre nego šro ću ući u ovaj rijaliti, polomio mi je rebra, ošišao me je na ćelavo, tukao me je kao što tuče i svoje troje dece", ispričala je Ilijana svoju tužnu priču.

Ilijana

printscreen

Ilijana , Foto: printscreen

Tokom emisije javljali su se poznanici Ilijane i njenog bivšeg dečka i, iznoseći dodatne detalje, potvrđivali da je njena priča istinita.

Tako je naime do vile došla informacija da je Ilijana istukla devojku koju je zatekla sa svojim bivšim momkom na zadnjem sedištu auta.

"Kada god su njemu stizale neke poruke on je stalno govorio da su mu to drugarice, ali on je čovek koji ne može da ima drugarice. On je imao kombinacije, a ne drugarice i o tim kombinacijama mi je pričao kada smo se upoznali dok je još bio sa svojom bivšom suprugom. Kažem da sve što hoda na dve noge on je - daj šta daš. Jednom smo mi sedeli kod kuće, njemu je stigla ta neka poruka, ja sam krenula kući vratila sam se sa pola puta, on nije bio kući. Zvala sam ga, on mi je rekao kako je otišao do druga da mu odnese nešto. Otišla sam do servisa on je bio sa tom devojkom na zadnjem sedištu istrčao je odmah iz auta i oblačio majicu, trčao je zamnom i molio da mu oprostim, ja sam došla do auto i devojku sam uhvatila za kosu a on je mene nabadao pesnicom u stomak više puta. Htela sam sa njom da pričam, nisam htela da je počupam, ali on nije dozvoljavao da joj priđem", rekla je Ilijana

Potresna ispovest Ilijane Vagić podigla je pravu buru u vili ali i u širokom auditorijumu. Telefoni u režiji su zvonili, stizala je ogromna podrška od naroda sa svih strana.

U vilu se uključio gledalac koji dobro poznaje bivšeg momka koji je psihički i fizički maltretirao Ilijanu.

"Hteo sam da dam podršku ovoj devojci, pošto sam je upoznao na jednom slavlju, a Diku znam od malena i njegovog oca i majku. Nisam ja mnogo upućen u njihovu priču, ali znam njegovo detinjstvo i družio sam se sa njegovim ocem, i znam da nije imao neku ljubav od majke. Moje mišljenje je da jeste agresivan bio prema njoj koliko ja znam. Ja ga mnogo volim, ali je on ispao jako loš čovek prema njoj", rekao je gledalac.

Ilijana Vagić

printscreen

Ilijana Vagić, Foto: printscreen

Majka učesnice Ilijane Vagić bila je gost u vili Parova na Roditeljskom sastanku., dok je njena ćerka iznosila dramatičnu ljubavnu ispovest i golgotu koju je prošla sa svojim bivšim momkom zbog koga je i dalje u strahu.

Ilijana je ispričala kako je bila fizički i psihički maltretirana i da je kroz celu tu situaciju prošla sama, jer su na neki način njeni roditelji bili tu, ali nisu hteli da se mešaju, jer mu se ona uvek vraćala.

"Roditelji bi pogrešili kada bi se umešali, najogre je ostati sa strane i gledati to, ali moraš nekada. Mi smo osećali znali bili upoznati i uvek govorili možeš drugačije, uvek postoji izlaz. Mi nismo smeli da se mešamo i onda smo u tom momentu odlučili da se ne mešamo, to je bio njen izbor ona je morala da odluči i preseče to sve. Ona je znala da ima sigurnu kuću kod nas a uvek mu se vraćala", rekla je Ilijanina majka.

"Prestala sam da se družim sa svojim prijateljima kako bih mu ugodila na neki način, ima on taktiku da privuče ženu i šarmantan je. Sve je počelo tako što smo se posvađali na njegovoj terasi i on me je tada uhvatio da me prebaci preko terase, onda sam ja pobegla kod svojih roditelja i on me je slatkorečivošću i vratio. Žene ne žele da pričaju nekada o tome da ih možda okolina ne bi osudila i smatram da ko pokuša da digne ruku na ženu mora da se prijavi policiji kako bi se to kolo završilo. Plašila sam se na neki način njega, pretio mi je porodicom, da će da me osakati, da se pozdravim sa svojim životom. Ima mnogo stvari kojih se trudim da zaboravim", na ivici suza ispričala je Ilijana Vagić.

 

Komentari (1)

sava

01.09.2018 02:43

nešto mi nije zao ovih napucanih devojka.. Same traze siledziju.