Gledaj majku, biraj ćerku: Ljuba i  Aleksandra
Vesna Lalić
Gledaj majku, biraj ćerku: Ljuba i  Aleksandra

Vesna Lalić

Gledaj majku, biraj ćerku: Ljuba i Aleksandra, Foto: Vesna Lalić

Interesantno je da će bodi-bilderka Ljuba Pantović izaći pred kamere sa ćerkom Aleksandrom, dok će sa Vesnom Rivas učestvovati njen sin Petar.

- Za sada, sigurni učesnici su pevačica Vesna Rivas, koja u rijaliti ulazi sa svojim sinom Petrom Pajićem, ali i bodi-bilderka Ljuba Pantović sa ćerkom Aleksandrom Subotić, koje će iz rijalitija „Snajke” otići pravo u novi rijaliti. Od starih učesnika gledaćemo ponovo starletu Macu Diskreciju, voditeljku „Hepija” Ružicu Veljković, Bosanku Dalilu Moreno, Nišlijku Miljanu Kulić, Zmaja od Šipova, Crnogorce Mladena Vuletića i Marka Perovića.

Vesna Rivas

Dejan Živančević

Vesna Rivas, Foto: Dejan Živančević

Kao mogući učesnici pominju se Hasan Dudić i Era Ojdanić, kao i glavna fajterka Slađana Petrušić, koja se još premišlja, s obzirom na to da se trenutno bavi pisanjem romana. Neizvestan je ulazak i starlete Tijane Ajfon, sa kojom produkcija treba da se dogovori o honoraru - navodi naš izvor blizak produkciji srećne televizije i dodaje da će nas iznenaditi neki potpuno novi učesnici.

- Sigurno će se u vili naći neki takmičari iz zemalja u regionu. Pominju se neke starlete iz Hrvatske i Bosne. Takođe, nije ni poznato kakvu bi ulogu mogle da imaju Vesna i Ružica. Moguće je da će biti i voditeljke programa - dodaje naš izvor.

Sprema novu taktiku: Maca  Diskrecija

Rajko Ristić

Sprema novu taktiku: Maca Diskrecija, Foto: Rajko Ristić

Kontaktirali smo s Rivasovom u nameri da saznamo da li ćemo je zaista sa sinom gledati u rijalitiju, ali ona nije htela da nam tu informaciju potvrdi, ali ni da demantuje.

- Možda se desi da uđem, ali ne znam ni kada bih ušla, ni koju bih ulogu imala tamo. Što se tiče mog sina, mnogi će biti iznenađeni. Mnogo je nasilnika bilo u rijalitiju, a produkcija ovog puta hoće da pokaže neki finiji i kulturniji svet, kojem pripada moj sin. On je kulturan, pristojan, vredan i poštuje starije. Neće biti vulgaran, ni prost, on onako na finjaka odgovara, ali gađa pravo u metu, kao pravi Zemunac - otkriva nam Vesna i dodaje da će se ova sezona razlikovati od prethodnih, jer počinje na katolički Božić.

- To nije slučajno. Mnoge maske će pasti u ovoj sezoni, i to velikim igračima. Mnogo će pozitivnih ljudi ući u vilu i ovog puta će sigurno neko pozitivan pobediti. Neko koga narod voli, ko je vernik i koga štiti bog - tvrdi poznata estradna proročica i pevačica.

Komentari (13)

sale

22.12.2016 09:22

Ja sam ti tv izbrisao iz memorije jos samo da ignorisem ove besomucne tekstove i super , ovo pisem na osnovu naslova tekst nisam ni citao, ocigledno nemaju vise ideja o cemu da pisu pa nas smaraju ovakvim glupostima.

nedjo

22.12.2016 10:11

nista gore od ovoga trenutno ne postoji

Neko

22.12.2016 10:19

Sramota sta sve pustate na tv. Bolje pare dajte invalidima ili u humanitarne svrhe.Bruka i sramota !

dragan

22.12.2016 11:08

Boze ako te ima spasi ovaj narod od ovih fukara.

Boki

22.12.2016 12:06

To je ta bolesna Srbija. Boze spasi nas od zla!

Lili

22.12.2016 14:40

@Boki - Nije bolesna nego napredna , prozapadna. Ovakvi su rijalitiji potekli sa zapada i tamo su hit, a mi svim snagama hrlimo ka EU, trebamo da prihvatimo vrednosti te EU, tako kaze i premijer. Pa onda moramo da prihvatimo i rijalitije kao kulturnu vrednost. Ili necemo u EU?

pop zmijalko

22.12.2016 12:11

Pitanje za happy televiziju i Marica dali mogu da udjem u rijalti bez honorara onako iz zezanja pa koliko ostali ucesnici izdrze pored mene.Ulaze nas dvoje posto sam Blizanac.JA Srbin naspram ona dva Crnogorca

brat ljubo duhovnik

22.12.2016 13:51

@pop zmijalko - ti nisi normalan

P.T.

22.12.2016 14:32

Mama i ćerka mogu da glume u filmu "Mudolomke" ! Bio bi hit!

Amater

22.12.2016 14:40

SADA MAMA MOZE DA SE SEKSA SA CERKOM ZAJEDNO,KAKVE MORALNE OSOBE..!!! FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

ALA

22.12.2016 17:40

se nalupeta ova irvaska. Znači da nije vernik, da je narod ne voli, da je Bog ne voli, jer nije pobedila, a držali su je tamo, jer bednica zbog dugova nije smela napolje. Svi ovi gore pomenuti, ulaze, da prezime, jer kada krene lepo vreme, kreće i prostitucija bolje da šljaka po splavovima, ispod mostova. Eh zemljo, Srbijo, eh ministre kulture. Mislila sam da će on nešto uraditi po ovom pitanju, ali "veži konja gde ti gazda kaže".

lister

22.12.2016 18:03

Jelena Golubović da uvede babu!!!

Mila

24.12.2016 00:09

Dobro je to što ulaze mama i ćerka, makar će mama biti mirna da joj ćerka ponovo ne mrkne "dečka", imaće je na oku sve vreme.