Suzana Aličić
happytv.com/printscreen
Suzana Aličić

printscreen

Suzana Aličić, Foto: printscreen

Bratanica Ljube Aličića pokazala je svoje pravo lice, barem je tako za nju rekla gledateljka  koja se uključila u program i iznela šokantne detalje!

"Njen otac je divan čovek, ja celu njenu porodicu znam. Ona je užasno nekulturna, zaboravila je na bolesnog oca, nije bila nikad pored njega. O Ljubi iznosi samo neistine, trebalo bi da je bude sramota. Ljuba je za nju gospodin", oštro je prokomentarisala prva komšinica Suzanino ponašanje.

Ni Suzana njoj nije ostala dužna te je uputila sočne psovke na njen račun i izjavila da će prvom prilikom saznati ko je i prebiti je!

Gledateljka je usput poručila da je bolje da gleda svog bolesnog oca koga je ostavila u dom i da popije još jedan gutljaj alkoholnog pića da se smiri.

Suzana Aličić

happytv.com/printscreen

Suzana Aličić, Foto: happytv.com/printscreen

 

Komentari (1)

kimi

01.09.2018 14:32

Suzana je briljirala !!!dakle nepoznata može njoj reći svašta a kao Suzana mora birati riječi...malo sutra...to rade i Ivanu...nevjerojatno da ga je produkcija z 4 dana toliko ukanalila i stvorila najomraženijeg takmičara rijalitija ikad.. onaj glavonja ponižava ženu javno,preti voditeljki i ništa a Ivanu poziv do poziva..kad ga "ubiju" onda jedan kao podrške...zašto to ne rade drugima??gdje su granice??reko sam davno da je potpisao presudu.znao sam.to nije fer borba to nije viteški..a posao ?