Ivan Ljuba
screenshot
Ivan Ljuba

screenshot

Ivan Ljuba, Foto: screenshot

Ivan je danas uspešni profesor klavira i pijanista, a veliki je ljubitelj i ekstremnih sportova. Nakon pobede 2006. godine, Ivan se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom, potom su usledili koncerti u Subotici, Šapcu, Smederevu...

Sarađivao je sa operskom pevačicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici. Ivan se već godinama profesionalno bavi paraglajdingom, leteo je na preko 2000 metara u Turskoj, Grčkoj...

Njega nije bilo na "crvenim tepisima", nije davao intervjue i širio priče o svom privatnom emotivnom životu. Momak je vredno radio, a to čini i danas. Njegov put je ozbiljna muzika. Za to se školovao i time se i danas bavi. Tokom 2016. godine Ivan je imao nekoliko koncerata u Beogradu i turneju po većim gradovima u Srbiji.

Nekada ambiciozni student medicine i Muzičke akademije potpuno se posvetio muzici, a u nastavku možete videti da se nije puno promenio.

Komentari (11)

Mirjana

05.09.2018 11:45

Svaka ti cast mladi covece. Ti treba da budes uzor mladima a ne onaj talog koji se vuce po rijalitiju. Jedina si svetla tacka ikada koja je usla u takav format. Ali nije to slucajno jer ti potices iz porodice koja ima nivo, obrazovanje i vaspitanje. Ovo drugo je od zlog oca i jos gore majke.

Vuki

05.09.2018 12:02

Uzeo sto soma, umirio se, kao da je uzeo sto miliona..

Tetka Mara

05.09.2018 12:05

Zlatan momak. Prekrasan. On i braća blizanci Željko i Žarko Stojanović. Njih trojica su kategorija učesnika rijalitija sa kojima se ne može upoređivati niko od onih koji su prolazili tim formatima. A takvih kao oni je nažalost jako malo. Inteligentni, obrazovani, šarmantni, momci sa manirima, džentlmeni, dobro vaspitani. Gde bi nam bio kraj kada bi makar svaki peti mladić u Srbiji bio približno kao bilo koji od njih trojice.

ddd

05.09.2018 12:10

OVO JE PRIMER MLADIMA. BRAVO DECKO!!! OBRAZOVANJE KULTURA A ne ponosne ljubavnice

zeljanaaa

05.09.2018 12:21

zivi spomenik sećanja da je srbija nekad cenila prave vrednosti....ehh

RADA

05.09.2018 12:29

Retko dobar,lep i pametan momak.Divno sto su gledaoci u njemu prepoznali dobrog mladica i sto je odneo nagradu.Drago mi je sto je uspeo u onome sto je voleo.Lepo i sada izgleda,nije se mnogo promenio.

Ivana

05.09.2018 12:48

Secam ga se kao vrlo pristojnog komšije iz Ustaničke (ili neke okolne ulice). Oni koji nečemu vrede obično se klone medija. Samo zbog ovog momka sam gledala vb.

oldy

05.09.2018 13:19

Jedini, pravi, istinskii pobedinik rijalitija ikad. Secam se kakvu je memoriju imao u igri pamcenja redosleda vise slika. Sve ih je zapamtio i odgovorio bez greske koja se gde nalazi.. Takodje je jedini pobednik koji ni jednom nije opsovao, imao ljubavnu aferu, nije se svadjao, provocirao, tukao itd. Osvojio je srce Srbije i regiona na sarm i kulturu. Nikad vise posle njega nije se pojavio takav takmicar, takvog kapaciteta. Bravo za Ivana, bravo za tekst.

pseudoscorpio

05.09.2018 15:06

Po pobedniku rijalitija se vidi duhovno stanje jednog naroda. Kada je ovaj decko pobedio pre dvanaest godina, bilo je u nama nesto od coveka sto kaze riblja corba u onoj pesmi. Posle njega krece dekadencija. Gutamo sta nam se servira, ne raspoznajemo laz, prevaru, namestaljku, samo gutamo tamo neke kije, lune, a mozak nam iscedise ko krpu

INSAJDER

05.09.2018 19:25

@pseudoscorpio - NE LELECHI. OVAJ I DRUGI RIJALITI UCESNICI SU IZABRANI KAO POBEDNICI OD PRODUKCIJE. GLEDAOCI IMAJU PRIVID DA BIRAJU.

neko

05.09.2018 22:22

@pseudoscorpio - Nije toliko do dekadencije vec do drustvenih mreza, facebook, instagram, kao izmedju ostalih i ovakvih portala.Izmedju ostalog nije bilo ni ovakvih portala gde ste mogli da napisete komentare. Nokia 3310 je bila telefon vecine, samo su bogatiji mogli da priuste telefon s kamerom. Problem je sto je kod nas i dalje TV dominantan medij. Napolju su rijaliti programi vec prevazidjeni, sa pojavom youtube i drugih stvari svako moze da kaci sta zeli. Youtube kanali su tamo popularniji od TV.