POLUDELA Krunićka besna zbog Zorice i Gastoza!

Povodom napada Nenada Marinkovića - Gastoza na Zmaja od Šipova, reagovala je i Jelena Krunić, koja je veoma besna što popularni rijaliti par nisu kažnjeni diskvalifikacijom.

Jelena Krunić posle izbacivanja
Jelena Krunić, Foto: alo.rs

Igračica je izrazila veliko nezadovoljstvo i podelila status u kome se nalazi gomila psovki, te je navela da su Gastoz i Zorica zaštićeni od strane produkcije nakon napada na Grahovca.

- Ko koga ovde je*e, je li bre? A? I opet njih dvoje i opet protekcije! Čoveka kakav je takav je, može otac da mu bude, sisa mala pe***ska! Koga bre više štitite, je**li vas Zorica us**na i Gastoz koji je ku**c od šoumena sada. A, napad na Ružicu opet njih dvoje?! - napisala je igračica.

Podsetimo, Jelena Krunić je dva puta izbačena iz rijaliti šoua Parovi, prvi put kada je pretukla Gastoza i Zoricu, a zatim nakon što je napala Arminu.

 • Korisnik: Zeljkoni10
  16/06/2016 - 22:07
  Svaka ti je na mestu. Samo, takvim odvratnim likovima se namesta pobeda, blagi uzas!
  • Pingvin sa Maldiva @Zeljkoni10
   17/06/2016 - 13:04
   Ovaj Krunic je odlepio... sta bre on hoce?
 • Korisnik: Mimim
  16/06/2016 - 20:19
  Nisam fan ove tetovirane, ali je ovoga puta u pravu! Ovaj mučki napad je smišljen i režiran u Zoričinoj kuhinji, zvala se ona "vlaška" ili romska magija ili kako god, ali je bio klasičan pokušaj ubistva! I nisu isterani iz rijalitija i kažnjeni? Onda treba kazniti Milomira Marića, jer je ovo nedopustivo! Gde su granice, zarad rejtinga?!
  • Dušan @Mimim
   17/06/2016 - 11:46
   Treba kazniti M.Marića pošto je on inicijator ne samo ovoga nego i drugih stvari samo da bi ismejao druge ljude, učesnike u rijalitiju, a i sve su mu emisije istog koncepta da ismeje goste koje poziva. Taj čovek je u najmanju ruku kvaran.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi