Jelena Krunić posle izbacivanja
alo.rs
Jelena Krunić posle izbacivanja

alo.rs

Jelena Krunić, Foto: alo.rs

- Ko koga ovde je*e, je li bre? A? I opet njih dvoje i opet protekcije! Čoveka kakav je takav je, može otac da mu bude, sisa mala pe***ska! Koga bre više štitite, je**li vas Zorica us**na i Gastoz koji je ku**c od šoumena sada. A, napad na Ružicu opet njih dvoje?! - napisala je igračica.

Podsetimo, Jelena Krunić je dva puta izbačena iz rijaliti šoua Parovi, prvi put kada je pretukla Gastoza i Zoricu, a zatim nakon što je napala Arminu.

Komentari (4)

Mimim

16.06.2016 20:19

Nisam fan ove tetovirane, ali je ovoga puta u pravu! Ovaj mučki napad je smišljen i režiran u Zoričinoj kuhinji, zvala se ona "vlaška" ili romska magija ili kako god, ali je bio klasičan pokušaj ubistva! I nisu isterani iz rijalitija i kažnjeni? Onda treba kazniti Milomira Marića, jer je ovo nedopustivo! Gde su granice, zarad rejtinga?!

Dušan

17.06.2016 11:46

@Mimim - Treba kazniti M.Marića pošto je on inicijator ne samo ovoga nego i drugih stvari samo da bi ismejao druge ljude, učesnike u rijalitiju, a i sve su mu emisije istog koncepta da ismeje goste koje poziva. Taj čovek je u najmanju ruku kvaran.

Zeljkoni10

16.06.2016 22:07

Svaka ti je na mestu. Samo, takvim odvratnim likovima se namesta pobeda, blagi uzas!

Pingvin sa Maldiva

17.06.2016 13:04

@Zeljkoni10 - Ovaj Krunic je odlepio... sta bre on hoce?