Kija i Sloba
Screenshoot
Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Ceo razgovor je izgledao kao da Kija želi da da još jednu šansu njihovom braku i da je spremna da oprosti Slobi javnu prevaru sa Lunom Đogani.

- Potencirala sam na tome da si loš i tako dalje, ali imaš ti i vrlina. Za ovo što si uradio neću da tražim krivca u sebi jer ja to nisam zaslužila i za to si ti kriv. Mi smo bili pet godina zajedno, normalno je da imam osećanja prema tebi. Ti mene znaš, valjda znaš neke stvari ne moram da ti govorim. Meni je jako teško, i ja zaista ne mogu da budem ovde. Želim da idem kući. Samo sam želela da ti kažem da mi je psihijatar rekao da ne ispoljavam sve to na tebe. Imaš ti loših strana, ali je loše po mene da stalno to pričam - rekla je Kija.

Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

- Ti i ja smo postali prijatelji, ti si sama rekla da me gledaš kao cimera - odgovorio je Sloba.

- Ti i ja treba da se razvedemo? - pitala ga je Kockareva. Sloba je potvrdno odgovorio, a onda je Kija preokrenula priču. Sve je ličilo na to kao da želi da se pomiri sa pevačem. 

- Ja se ne osećam tako. Znaš ti šta ja hoću da kažem, što me teraš? Šta bi bilo kad bih ja tebi oprostila, ne kao prijatelji nego kao muž i žena - pitala ga je.

- Ne mislim da to govoriš stvarno, već onako banalno. Da me ubiješ ovde. Daj, nemoj mi te priče. Ti i ja da budemo muž i žena. Ja sam sve uradio iskreno i iz srca, ja sam se stvarno zaljubio. Gde je ta Kristina bila prethodne tri godine? - rekao je Sloba. Ostaje da vidimo kako će završiti cela priča.

Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Komentari (9)

najgori oblik PSIHOPATSKE LICNOSTI

26.04.2018 16:02

Slobini roditelji treba da ga zastite od psihopate Kije(da su normalni-trazili bi da izadje iz Zadruge i podnese odmah zahtev za razvod-jer ova psihopata mu NECE dati razvod).Svako vidi da je ona najtezi oblik psihopate koja zivi u svojoj glavi a ne realnosti! Ne znam kako su psihijatri dozvolili da Kija udje u rijaliti,ona je najtezi oblik psihopatske licnosti !

Гога

26.04.2018 16:24

@najgori oblik PSIHOPATSKE LICNOSTI - Zena je ponizena,prevarena a to boli i to mnoooogo,ko je prosao kroz to jedino moze da razume.Nije robot i normalno je da pukne i normalno je da emocije nisu sijalica pa da se ukljuce i isjkljuce i mislis da je zbog toga psihopata?Ja joj samo zameram sto mu je prisla,sta ce joj taj nesposobni,nezreli Slobodan?

Suzyq

26.04.2018 19:07

@najgori oblik PSIHOPATSKE LICNOSTI - Prevario je,pa šta sad,nije ni prva ni zadnja kojoj se to desilo.Produźiš dalje,naći ćeš boljeg,kad ti ovaj ionako nije valjao.Ali,ne,ona ušla u Zadrugu,htela da ga ponizi pljujući ga na sva usta,pa,na kraju ukanalila,razotkrila i ponizila samu sebe.Klasiĉna provincijalka koja misli da je popila svu pamet sveta,a u stvari glupa k' o noć.Prava źena, koja drźi do sebe, ne bi se ni pojavila na tv da svi lakše zapamte ko je ta prevarena

Kolja

27.04.2018 23:56

@najgori oblik PSIHOPATSKE LICNOSTI - Ona je mag manipulcije ilaži.Ponovo njene prljave igre na delu, samo u drugom obliku.Igramo se do kraja.laže samu sebe. Ona voli samo novac,te igre joj omogućavaju pristrasnost manje inteligentnog naroda. ONA LAŽE.To je jedina istina, a u to ćete uveriti."moj muž","moj brak", ženo ne lupetaj više,niti si imalamuža ni brak kao instituciju, ati i ne znaš šta je to.Jedino si dobro naučila da širiš noge, van te veze koju si sa njim imala.Sve se zna.Dokazi postoje.Sve su to tvoje prljave priče.

danka

26.04.2018 20:22

Kija ne voli vise Slobu,nije on to zasluzio, zna ona to.Ovde je problem sto sad isplivava njena podsvest i ono iz nje, a to je BOL.Ona jednostavno ne moze da shvati kako je nesto tako ruzno moglo da ispliva iz njega.Iz tog razloga preispituje i sebe i njega da vidi gde je pogresila.Nigde.On je takav i na prvu loptu ,njemu pozeljnu je skocio i ....dalje se izgubio.Pogledajte mu samo pogled,pre i sada.A ljubavnica je svesno to uradila,ali i za nju postoji karma.

Mile

27.04.2018 23:51

@danka - Kristina ima poremeća ličnosti i nju treba lečiti.Iskompleksiranaiisfrustrirana osoba. NEVOLI SLOBU.To su samo laži i foliranja.Okrenulaje +ploču,jer je shvatila da je prethodnim pljuvanjem ukanalila sebe i ogolila, odnosno pokazala svoje pravo lice.Igra novu prvljavu igru kako bi narod obmanula.Shvatila je da je u prethodnoj naprvila grešku Ona voli samo sebe.Želi da mu se osveti jer je dobila šut kartu,koju ne može da prihvati,već ona to treba da da.Egocentrik sa nedovršenom terapijom.

sufi R

26.04.2018 21:01

U njenoj psihi odavno postoje neke blokade koje su sprečile da joj se psiha normalno razvija.Ona bez prekida postavlja pitanje o tome kada je Sloba prestao da voli.Ne shvata da je to proces i da ne možeš navesti dan i sat kada se to desilo.Da je Sloba i dao neki precizniji odgovor ona to nebi čula ,nastavila bi da postavlja isto pitanje kao što to i čini.Na sceni je opsenjivanje kako Slobinog zdravog razuma tako i razuma neprosvećenog plebsa.U završnici pare će uzeti bez ikakvih skrupula.

gorgonzola

26.04.2018 21:39

Neuracunljiva psihopata, hitno je odvesti na lečenje u zatvoreno odelenje Toponice.

Boban

27.04.2018 08:58

@gorgonzola - Ko je bio tamo lečen zna koja odeljenja postoje.