Luna Đogani, Kristina Kija Kockar
Printscreen Youtube
Luna Đogani, Kristina Kija Kockar

Printscreen Youtube

Luna Đogani, Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen Youtube

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" i novopečena pevačica Kristina Kockar još uvek ima neraščišćene račune sa modnom blogerkom Lunom Đogani. Kockareva očito nije zaboravila šta joj je Kockareva priredila tokom prve sezone rasturivši joj brak sa Slobodanom Radanovićem, te je smislila način da joj vrati milo za drago. Kako saznaje Srpski telegraf, Kija dogovara sa produkcijom jedan vid gostovanja u "Zadruzi 2", te će 24 sata biti Drvo mudrosti, pa će imati priliku da daje zadatke Luni, koja će biti učesnik, i da razgovara s njom.

Naime, kako izvor blizak Kristini navodi, ona je izrazila želju da se na neki način pojavi u novom projektu i zada muke bivšoj suparnici.

Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

"Kija je i dalje mnogo besna zbog svega što se dogodilo u prethodnih godinu dana, posebno zbog toga što je Luna dobila priliku da se pred narodom pere za sve što je uradila. Ubeđena je da Luna neće biti ništa bolja u novoj sezoni, ali joj je želja da se ona malo poigra s njom jer smatra da se Luna igrala s njenim životom od trenutka kad se smuvala sa Slobom. Predložila je produkciji da se u drugoj sezoni pojavi kao Drvo mudrosti, koje će tokom 24 sata razgovarati s takmičarima, a najbitnije joj je da ima priliku da popriča s Lunom, koja neće ni pretpostavljati ko se krije iza glasa Drveta", navodi izvor i nastavlja:

"Produkcija razmatra ponudu jer bi svakako bilo zanimljivo videti Kristinu u nekom drugom svetlu, a i kako će se poneti prema Luni, koja će biti jedan od mnogobrojnih učesnika "Zadruge 2". Iako još uvek nije potvrđeno da će Kija dobiti priliku da se osveti Luni, ona nestrpljivo čeka da vidi ulazak svih zadrugara i s kim će Đoganijeva početi da se muva kako bi joj, naravno, na tom polju napakostila."

Komentari (12)

??????

04.09.2018 00:07

Hajde , ne smarajte nas vise napisima o Kiji i Luni . Ne smarajte nas odnosom ova dva DRUSTVENO NEBITNA LIKA !

Jaca

04.09.2018 00:40

E ovo je baš taaajna! Pst! Samo da Lunči ne pročita! A da, ona ionako ništa ne čita, pa neće ni saznati...

Mina

04.09.2018 00:58

Opet ova ona bi da nastavi malo joj shvatila zena da joj bez lune nema estradnog zivota pa se uvaljuje po svaku cenu.

haki

04.09.2018 06:02

Molim vas nemojte vise o njima!

cica

04.09.2018 08:30

Ova Kija nikako da shvati gde joj je mesto! Cujes, drvo mudrosti?! Pa da je bila mudra, ne bi izgubila muuuza u rijalitiju, kako ona kaze, nego bi zivela u braku i uzivala u trijumfu svog supruga na muzickoj sceni?!

cica

04.09.2018 12:39

@cica - Napreeeed “Kijabotoviiiiii”..!!!!

Sanja

04.09.2018 08:49

Nek se sveti svom muzu,a ne Luni.On je taj koji je nije postovao.Predstavlja se kao intelektualka a brka babe i zabe.Ona je sa Slobodanom bila u braku i sve sto treba sa njim da resi a Luna je nije ni poznavala.Samo jadnice resavaju problem sa trecom osobom.

kokica

04.09.2018 08:57

Kija,iskompleksirana mala zenica.Brak da je valjao niko ga ne bi mogao rasturiti.Zena puna zlobe i mrznje.

Šmuci

04.09.2018 09:53

Dosadna žena. Ne postoji bez Lune i svih Đoganija. Evo zašto Luna ima tako široka leđa. Pa treba nosit sva ta g..na na svojim plećima. Kija bi mogla zaista već jednom da pokaže šta ume i zna a da to nije vezano za Lunu i Đoganijeve i rijaliti. A ni za Slobu niti za copy-paste mudrolije sa interneta. Smorila i Boga i narod.

ESTRADNA TRĆKARALICA

04.09.2018 12:24

mislim, da Kija SVIM SNAGAMA, UMEĆEM MANIPULISANJA I MOLBAMA "bije jedan rat": kako održati "slavu", kako do novca, kako u zadrugu 2. A da je IRONIJA još veća: drvo MUDROSTI? Molim vas lepo, ni Željko nije lud, kamoli Milica..

Sale

05.09.2018 12:10

@ESTRADNA TRĆKARALICA - Bas bi bilo interesantno da Kija bude drvo mudrosti u jednoj smeni 8 sati dnevno.

Sale

05.09.2018 12:09

Kija je vredna kao dijamant. Mali dijamant. Dijamant je mali ali mnogo vredi. Kija je mnogo pametna . Obozavamo je jer je mnogo harizmaticna i lepa.