NE MOŽE DA SE SMIRI Kija se vratila u "Zadrugu", kada je čula šta Sloba želi od nje, doživela je nervni slom

Kija i Sloba žestoko su se posvađali, a zatim i potukli!

Kija Kockar
Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar je posle svađe sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem napustila rijaliti na kratko. Kija se ubrzo vratila u "Zadrugu", a produkcija je imala razumevanja za njeno stanje, te je rešila da je ne kazni.

Nakon cele drame, Kockareva i Radanović napokon su popričali nasamo u pabu.

- Jesi želeo da budeš lenji muž koji ne može da promeni ni sijalicu? Da ja budem domaćica dok se ti dopisuješ sa drugim ribama?! - pitala ga je Kija.

Pitali su Natašu da li i dalje voli Luku, njen odgovor je šokirao!

- Ti si donosila odluke! Ja nisam, jer nisam želeo da se svađam sa tobom! Ja sam te voleo! - vikao je Sloba.

- Jesi me stvarno toliko mrzeo? - pitala ga je Kristina.

- Ja tebe ne mrzim, evo ni sad te ne mrzim - odgovorio je pevač.

- Došao si u rijaliti da bi mi ovo uradio! Što mi ranije nisi rekao, nego si priznao tek kad ti je mama rekla za razvod! - pričala je Kija kroz suze.

Sloba Radanović
Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Zato sam hteo da pričamo nas troje ovde! - vikao je Radanović, a onda su se dotakli i Luninog i Kijinog razgovora.

- Ja nisam krpa ovde, ni ljubavnica! Ona je meni rekla da ste se vi poljubili, da si ti posle njoj rekao kako ne želiš ništa, kako voliš svoju ženu, ako je suđeno da će se desiti napolju. Jesi rekao to? - pitala ga je Kockareva.

Kija nakon tuče sa Slobom napustila "Zadrugu"

- Verovatno jesam... Ja s tobom ne mogu da pričam, nisam mogao ni pre ni sada, s tobom ne može da se priča - odgovorio joj je Radanović.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mila
  26/04/2018 - 13:42
  Neka radi sa zivotom sta hoce, samo dalje od javnosti...da ga ne cujrmo i ne vidimo vise..mrs...
 • Korisnik: olja
  26/04/2018 - 02:17
  Besna besna cim joj neko pridje i zagrli je odmah place jer jelte suze se ne vide i cim je taj pusti ona kao brise suze iako nigde suza a lice se ucrvenelo od plakanja na silu.
 • Korisnik: Neodoljiv-neumoljiv...
  25/04/2018 - 17:21
  Au Kristina sestro mila, šta učinje od sebe i svoga života. Šta ti ovo treba? Može to i puno pametnije. Šta imaš od ovoga što trenutno činiš? Mogla si se danas sunčat u Budvu na rivu sa Andrijom. Ti dramiš po zadrugi i televiziji da ti se sav svet smeje i ispita usta s tobom. Pa dok si živa, ova će ti se glupost prepričavat. Jel si svesna ti toga. Digla cenu Slobodanu Radovanoviću. Ispade on ko iz Cecine pjesme: neodoljiv neumoljiv, voleg ga isuviše...takvi kao ti me dušo ubiše. Mašala za glupos
 • Korisnik: napast zena
  25/04/2018 - 16:46
  Kija našla Slobu, da se pored njega oseca boljom osobom, šta znači, da ima kompleks manje vrednosti.. kad je tako zrela i bolja i jaka, zašto nije našla sebi sličnog
 • Korisnik: Marija
  25/04/2018 - 16:35
  Kako će se ova Kristina jednog dana stideti same sebe, majko mila. Svesna nije. A kaže-obrazovana. Intelektualci trebaju imati moć sagledavanja i dalekosežnog rezonovanja a ne samo danas do sutra. I moć da obuzdavaju bes, gnev i sve negativne porive i posledice istih. Ona očigledno to nema. Ona je svesno ušla u ovu histeriju. Očigledno je.
  • gorgonzola @Marija
   25/04/2018 - 20:05
   Zamisli ko bi ovakvu osobu zaposlio igde ma I kao kafe kuvaricu da rizikuje da ga opseda i da ne može da je se reši ili ko bi se sutra zabavljao sa ovom? Niko normalan, džaba honorar džaba sve, daleko joj lepa kuća. A onom mukici Andriji se već cela Crna Gora smeje, šta će tek letos da mu rade auuu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi